Jägermeister, Unicum, vagy Unicum Next?
Figyelt kérdés
Ezek közül melyiket szeretitek a legjobban? És miért?2013. ápr. 1. 18:41
1/10 anonim válasza:
Jägermeister, Unicum ÉS Unicum Next. Jöhet bármelyik.
2/10 anonim válasza:
Nekem az Unicum Szilva a kedvenc. Azután az Unicum Next és végül a Jäger. A sima Unicumot is megiszom de ha van más akkor inkább nem.
Hogy miért? Mert nekem ez ízlik.
3/10 anonim válasza:
Ha csak a három közül lehet választani,akkor Unicum Next.
4/10 anonim válasza:
Unicum nextet még nem ittam, de a sima Unicum az egyetlen pia amit nem szeretek, a Jägermeister pedig a kedvenc italom, ahhoz képest, hogy egy kategória, szerintem ég és föld. A Hubertus az még jó.
5/10 anonim válasza:
Jäger és Unicum next, a sima unicum nekem túl keserű, nem ízlik annyira, de ha nincs más megiszom azt is :)
7/10 anonim válasza:
Sajnos már egyik sem!
Évről évre változik az ízminőségük,szerintem negatív irányba,az ára indokolatlanul magas lett.
A szilvás "Uncsi" meg igazi retró ital,a 80-as évek likőrjeinek ízével "vetekszik".Amikor megkóstoltam egyből ez ugrott be.Nekem nem jön be,de sokan rákattantak.Egészségükre!:)
8/10 anonim válasza:
A 70-es évek óta fogyasztottunk Unicumot.nem volt benne semmi barbatrükk, hidegen finom volt és kész.
Vagyis nekem a "sima " marad a kedvencem.
A párom sokszor itta 1:1 arányban 60 fokos Porticói rummal... a kománkkal együtt néha meg is látszott rajtuk :))
10/10 anonim válasza:
Jägermeister egyik kedvenc italom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!