Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Lehet Karamalzot benzinkuton...

Armi78 kérdése:

Lehet Karamalzot benzinkuton kapni? Es ha igen akkor hol?

Figyelt kérdés
Előre is kőszőnőm
2013. márc. 31. 23:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy benzinkúton lehet-e kapni, de a Pennyben lehetett. Szerintem ott nézd meg.
2013. ápr. 1. 10:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Én se tudom, hogy benzinkúton lehet-e kapni, de a Penny-ben 100%-ék, hogy van két féle is.

Van az eredeti meg citromos fajta.

Én vettem már mind2-ből de még nem kóstoltam meg mert nem iszok alkoholt, csak kipróbálás céljából vettem.

Elolvastam, hogy a dobozán mit írnak róla, de kíváncsi lennék olyan személy véleményére aki kóstolta már és itt leírná, hogy akkor ez most olyan mint az alkohol mentes sör, hogy lehet benne érezni azt a sörös ízt vagy ez inkább más milyen ital!?

2013. ápr. 3. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!