Hogy működik a metroban a vásárlás?
Ha én most teszem azt bemegyek a vállalkozói igazolványommal, meg az összes többi papirral ami kell, akkor egyből vásárolhatok? Jó lenne...
ÉS még annyi, hogy a metroban röviditalok is vannak ugye? Meg sör-bor minden ami kellhet egy kocsmába..?
SAjnos eléggé eladósodott a vállakozás és most jutottam pénzhez. Győrben hol van még italnagyker ami ilyenkor nyitva? SOS!
Előre is köszi!
Épp ez az, hogy nincs metro kártyám. Tul.képpen ez a kérdésem..
DE azért köszi :)
Köszi a választ! TErmészetesen nálam is a google volt az elő :) Ez a paksi csak 3-ig van, úgyhogy már eleve kilőttem :) MEgyek a metroba? Pia is van ott ugye?
KÖSZI
Van ott pia, és a területileg illetékes metro fogja a kártyát elkészíteni. Ha oda mész, akkor azonnal megkapod a kártyát, ha nem, akkor majd küldik, de akkor is vásárolhatsz, ha bemutattad a papírokat, ekkor napi kártyát kapsz (egy papírra felírják a kártyaadatokat).
Tehát mehetsz, és igen, van rövidital is ott.
NA ez konkrét válasz volt! VÉGRE!
Köszi szépen!
Jelezném, hogy a Metro drágább, mint az Auchan vagy a Tesco...
Tesóm kártyával mentünk kb 1 hónapja vásárolni, de a megszokott termékeket amikhez ragaszkodom, és tudom az árát, drágábban árulták.
Az a jó a Metróban, hogy szokott lenni mennyiségi kedvezmény, pl vegyél meg 6ot vagy egy egész raklappa, és akkor olcsóbb. Egyébként tényleg nem olcsóbb, mint a többi multi.
És rengeteg tökjó pia van!! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!