Vodka tejjel?! Próbálta már valaki?
Figyelt kérdés
Állítólag bizonyos országokba most divatba jött így fogyasztani a vodkát.2013. márc. 23. 19:44
1/9 anonim válasza:
Nekem biztos nem lenne hozzá gusztusom. És gyanúsan hasmenés vagy rókakoma lesz a végén
2/9 anonim válasza:
Tej+ Vodka= Milka?! Amúgy meg csillámfosás a köbön. De ha tetszik, hát hajrá :)
3/9 Phoney válasza:
Ha a tej és az etanol együtt hasmenést okozna, akkor nem létezne Bailey's, és White Russian sem... a közkeletű tévhittel ellentétben az égetett szeszek bármivel keverhetők, ezért is ízesítik a likőröket a legkülönfélébb élelmiszerekkel a gyümölcstől a tojáson és a kávén át a tejszínig.
4/9 A kérdező kommentje:
Néhány csepp tej a vodkába, hogy krémesebb legyen. Gondoljátok hasmenést eredményez?
2013. márc. 23. 20:12
5/9 Phoney válasza:
1:1 arányban is kipróbáltam már, természetesen semmi bajom nem lett. Javaslom, az írja a következő hasmenős választ, akinek már volt tőle...
6/9 anonim válasza:
Én is kóstoltam már, 1:1-ben. Szar volt, de nem lett semmi bajom.
8/9 anonim válasza:
mi gólyatáborban a vodka-tej kombót "kumiszként" ittuk, miközben egymás nyakában ültünk és sörösdobozokat nyilaztunk. finom :D
9/9 anonim válasza:
Én próbáltam már, szerintem nagyon ízletes 1 pohár tej 2-3 cent vodkával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!