Mennyi idő után szabad inni antibiotikum után?
250mg-os zinnat nevű gyógyszert kell szednem 5 napig amit tegnap (szombat) este kezdtem el szedni. péntek este a legjobb barátnőm tartja a 18. születésnapi bulijat ahol szeretnék inni egy kicsit, koccintani stb.. már csütörtökön este abbahagyom a gyógyszer szedését esetleg ha kell akkor az utolsó estit már nem veszem be. és a kérdésem hogy ihatok e pl vodkát péntek este? nem szeretném hogy bármi bajom essen! a válaszotokat előre is nagyon köszönöm! :)
18/L
A Zinnat nagyon erős antibiotikum. Szerintem ne igyál egy ideig utána sem. elhúzódó hatású védelmet nyújt, tehát még
nem leszel "tiszta" amikor inni szándékozol.
Üdítővel is jól érezheted magad, az egészséged a legfontosabb.
EMber függő.. Én speciel Zinnat után 5 órával már ittam (fél üveg whisky) és semmi bajom nem lett tőle. Ahogyan cataflanra is ittam már üveg whiskyt, szintén nem haltam meg, és nem éreztem mást, mint máskor. De félre értés ne essék, nem ajánlom, mert mindenki máshogy reagál alapból az alkoholra is, antibiotikumról nem is beszélve.
Inkább igyál egy erős kávét, vagy energiaitalt, kólát, ha álmosodás a fő ok..:) Az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!