Ittattok tejet borral összekeverve? Vagy esetleg ittatok tejet ecettel összekeverve? Szóval milyen durva turmixokat ittatok?
Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 23:10
11/12 anonim válasza:
Egyszer a gimiben történt meg velem a következő. (bocsi, a hosszú felvezetésért, de így viccesebb) Akkoriban nagy antialkoholista voltam, de egyszer rábeszéltek arra, hogy egy sört igyak meg a haverokkal. Akkor mondtam, hogy OK. de csak egy sör. Erre az egyik haver rávágta, hogy meg egy [a lónak egy bizonyos szaporítószervét]. Néhány nappal később pedig a társaságban lávő egyik lány elkészítette a fentebb említett szervről elenevezet italt, ami nagyjábó abból ált, hogy a hűtője tartalmából mindenből rakott bele, és összeturmixolta. Kellemes rózsaszín ital volt, fehér habbal. A legdúrvább összetevő a virsli volt emlékeim szerint.
Még mindig kísért az íze, pedig évek teltel el azóta... :D
12/12 anonim válasza:
Én Jägert ittam tejjel kísérve a barátaimmal, mert ki akartuk próbálni, hogy tényleg jobban kívánod-e utána a többi italt... hát nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!