Mit igyak szórakozóhelyen nincs sok pénzem max 2000-2500-ft hogy azért jól is érezem magam?
Szórakozóhelytől függ.
Van ahol ennyiért kapsz egy vodkanarancsot, de ismerek olyan késdobálót is, ahol hajnalig ihatsz ennyi pénzből
piálj előtte fröccsöt a haverokkal, utána a szórakozóhelyen már nem kell annyira költekezned, elég ha szinten tartod magad.... Van ahol a tömény italok jönnek ki jól. 3cl Ouzo 140 ft... van ahol egy egész üveg pezsgő éri meg legjobban ft/alkohol arányban. Én speciel mindig a pofátlan becsempészért, és az udvaron piálást, illetve az elő-piálást választottam. én is csóró vagyok, szóval nekem a 2000-2500 ft mindig belépőjeggyel buszjeggyel kajával együtt volt értendő :D
(igaz, már nem bulizok)
Pultosként dolgozom, látom mit isznak az emberek.
Nálunk nagyon megy a Whiskey-kóla, Jägerm., Unicum, Pálinka. Ezt inkább a tehetősebb, idősebb férfiak kérik. (25-35) Hölgyek körében Bacardi vagy vodka naranccsal, limmal vagy almával a menő, esetleg valami rövid (Jäger, mézes pálinka) üdtő vagy energiaital kíséretében.
Sok sör és Somersby fogy, ez való igaz, de inkább a 18-22 évesek körében, a kicsit idősebbek már "komolyabb" alkoholtartalmú italt választanak, többet hagynak a pultnál és jobban jattolnak is.
Sorry, de én is ezért csinálom :D A mai fiatalok a 10 forintot is visszakérik, de megértem, én is voltam fiatal, nekem is be kellett osztani a zsebpénzem, nekem is kellett millió másra a pénz.
Amilyen akció éppen van. MIndig hirdetnek. Ez az összeg elég nagy ahhoz, hogy röviditalok égetett szeszek is beleférjenek attól lehet leggyorsabban berúgni. Nekem amúgy már 2 sör is elég a jó hangulathoz. Ha kicsit szédülök akkor már elértem a partyhangulatot ezt imádom mert gátlásos félénk lányból végre belevaló csajszi lesz :)
Ennyi pénzből bármit ihatsz amiket én szoktam (a teljesség igénye nélkül): whisky kóla, boroskóla, vodkanarancs, pálinka, jager energiaital, Bailys, likőrök stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!