Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit igyak szórakozóhelyen...

Mit igyak szórakozóhelyen nincs sok pénzem max 2000-2500-ft hogy azért jól is érezem magam?

Figyelt kérdés

2013. febr. 18. 18:02
1 2
 11/17 Bevapir válasza:
Koccintós
2013. febr. 21. 19:16
 12/17 anonim válasza:
Egyértelműen a sört tudom ajánlani... Olcsó és megteszi ami kell!
2013. febr. 22. 21:14
 13/17 anonim válasza:

Szórakozóhelytől függ.

Van ahol ennyiért kapsz egy vodkanarancsot, de ismerek olyan késdobálót is, ahol hajnalig ihatsz ennyi pénzből

2013. febr. 22. 23:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Elõtte bevágsz vagy 2 sört meg két felest ezk kb kijön egy ezresbõl bent meg sör
2013. febr. 22. 23:46
 15/17 anonim ***** válasza:

piálj előtte fröccsöt a haverokkal, utána a szórakozóhelyen már nem kell annyira költekezned, elég ha szinten tartod magad.... Van ahol a tömény italok jönnek ki jól. 3cl Ouzo 140 ft... van ahol egy egész üveg pezsgő éri meg legjobban ft/alkohol arányban. Én speciel mindig a pofátlan becsempészért, és az udvaron piálást, illetve az elő-piálást választottam. én is csóró vagyok, szóval nekem a 2000-2500 ft mindig belépőjeggyel buszjeggyel kajával együtt volt értendő :D

(igaz, már nem bulizok)

2013. febr. 28. 12:38
 16/17 anonim válasza:
88%

Pultosként dolgozom, látom mit isznak az emberek.

Nálunk nagyon megy a Whiskey-kóla, Jägerm., Unicum, Pálinka. Ezt inkább a tehetősebb, idősebb férfiak kérik. (25-35) Hölgyek körében Bacardi vagy vodka naranccsal, limmal vagy almával a menő, esetleg valami rövid (Jäger, mézes pálinka) üdtő vagy energiaital kíséretében.

Sok sör és Somersby fogy, ez való igaz, de inkább a 18-22 évesek körében, a kicsit idősebbek már "komolyabb" alkoholtartalmú italt választanak, többet hagynak a pultnál és jobban jattolnak is.

Sorry, de én is ezért csinálom :D A mai fiatalok a 10 forintot is visszakérik, de megértem, én is voltam fiatal, nekem is be kellett osztani a zsebpénzem, nekem is kellett millió másra a pénz.

2013. márc. 12. 18:27
 17/17 anonim ***** válasza:

Amilyen akció éppen van. MIndig hirdetnek. Ez az összeg elég nagy ahhoz, hogy röviditalok égetett szeszek is beleférjenek attól lehet leggyorsabban berúgni. Nekem amúgy már 2 sör is elég a jó hangulathoz. Ha kicsit szédülök akkor már elértem a partyhangulatot ezt imádom mert gátlásos félénk lányból végre belevaló csajszi lesz :)

Ennyi pénzből bármit ihatsz amiket én szoktam (a teljesség igénye nélkül): whisky kóla, boroskóla, vodkanarancs, pálinka, jager energiaital, Bailys, likőrök stb...

2013. márc. 13. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!