Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Vajon sok amennyit iszom? 24L

Vajon sok amennyit iszom? 24L

Figyelt kérdés
Kábé 3 éve egy társaságban ittam először komolyabban, jok voltak azok az stek, jott egy szakitas és utanna neha otthon magamban is, d nem minden este, csak ugy heti egy alkalommal, aztan tobb honapig semmit. aztan meg ugy voltam vele, hogy bulikban neha csak vizet, neha egy poharral, es neha annyira, hogy homalyos lett minden, nem jartam tul gyakra bulizni, idoszakonkent, es hogy hanyszor csiptem b azt ugy havi egyszri alkalomra modanam, es ahanyszor rossz pasi kerultt utamba, olyakor randi elott, vagy utan, mostanaban ket hetente egy jot iszom, es van hogy tarsasagban mar megszoltak, h tobbet ne igyak, de ha iszom, akkkor vidam vagyok, felszabadult, tudok beszélgetni az emberekkel, ragyogok és jópofa vagyok, csak néha tulsagosan is lelks, attol felek hogy lcsuszom, ez mar alkoholizmus?
2013. febr. 11. 20:19
 1/4 anonim válasza:
ha jolerzed magad tole es nem gyakran iszol akkor nincs semmi gond szerintem. Vannak akik minden hetvegen hanyasig isszak megukat szorakozohelyeken. De azert csinyaann!!!:)
2013. febr. 11. 21:26
 2/4 Phoney ***** válasza:

Ha az a kérdés, hogy ez megárthat-e, akkor igen, ez maradandóan károsítHATja a májat. Habár azért elég kevés huszonévesnél fordul elő, hogy kétheti berúgásokkal szétverné a máját.

Ha az, hogy alkoholfüggő vagy-e, akkor nem, és nem is állsz közel hozzá.

2013. febr. 12. 07:01
 3/4 Joshy Ca$h ***** válasza:

Az az alkoholista aki minden nap megissza a kis fejadagját és nélküle már nem is érzi jól magát. Vagy ha nem iszik akkor jelentkeznek nála az elvonási tünetek, rossz közérzet, remegő kéz stb.

Te még nagyon távol állsz ettől:)

2013. febr. 13. 00:00
 4/4 anonim válasza:

elég korán kezdtem a piálást, minden reggel míg mások kv-val indították a napot én két sörrel, aztán jött a többi. 8 évig ment ez az őrület. Egy nap felébredtem és rájöttem h rá ment a sulim és szinte mindenem. Már 3 éve nem iszom, de nem nevezhettem magam alkoholistának mivel ahogy leraktam nem jelentkeztek nálam elvonási tünetek meg semmi ilyesmi. Biztos h nem vagy alkoholista, a barátaidnak meg üzenem h akk szólaljanak meg ha ők még soha nem ittak.

25/F

2013. febr. 13. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!