Valentin napra bort vagy pezsgőt inkább? es milyen fajtát pontosan? Olcsòbb kategòriábòl, ami finom is.
Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 00:24
1/7 anonim válasza:
A legjobb választás az, amit szeret. Ha ezt nem tudod, akkor próbáld meg kideríteni, ha az sem vezet eredményre, akkor az alkalomtól függ, hogy mi illik hozzá. De szerintem egy félédessel nem fogsz mellé egyikből sem.
2/7 anonim válasza:
Attól függ milyen ételhez? Nem mindegy. Mert lehet az a bor száraz vörös is, meg édes fehér desszertbor is.
Szerintem a bor ideálisabb, "romantikusabb" választás. A pezsgő ünnepélyesebb, hivatalosabb.
Ha nőről van szó, akkor 95% az esélye, hogy egy 3-5 puttonyos tokaji aszút nem utasítana vissza, de ha vörös borra kerülne a sor, akkor édes, vagy félédes legyen. Kevés nő szereti a szárazat, legyen az fehér vagy vörös bor.
3/7 anonim válasza:
Nem tudom, én nőként az édes pezsgőt és édes bort szeretem, nem tudom a párodnak milyen az ízlése.
4/7 anonim válasza:
Én nőként az édes vörösbornak még a gondolatától is rosszul vagyok, csakis száraz lehet.
A fehérbort nem szeretem, kivétel a tokaji aszú.
Pezsgőből szintén csak száraz jöhet nekem.
5/7 anonim válasza:
Ahogy már írták, amit szeret.
Nekem a kedvencem a Voila barackos pezsgő.
6/7 anonim válasza:
Engem pl a zöld Törley Talizmánnal minden huncutságra rá tudtak venni...:)nemcsak Valentinkor:)ja , és nőből vagyok,ha ez számít valamit.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!