Hol lehet Amarula-t kapni? Mennyiért?
Dél-afrikai likőr
www.amarula.com
Netes keresgélés során egyes felszolgálóhelyeken láttam itallapon, de se ital nagyker, sem egyéb üzletben nem láttam
Én ismerem, és nagyon finom!!!!
Két helyen tudom hogy árulják:
- Pesterzsébeti áruház CBA-jában (nincs kitéve a polcra, de én egyszer elkaptam egy normálisabb eladót, és kihozott egy üveggel. Hozzáteszem, nem ismerte a nevét, de amikor leírtam hogy néz ki, akkor beugrott neki. :) (barna üveg, aranysárga madzaggal van a nyaka átkötve, a címkéjén egy elefánt van. Ezt a helyet azért nem javaslom, mert a fentiek miatt kicsi az esélye hogy hozzájutsz, másfelől 500 forinttal drágább, mint ahol én vettem.
A jobb hely a Széna térnél lévő G-roby (Mammuttal szembeni utca elején). Ott szokott lenni a pénztárral szembeni italos polcon kb fejmagasságban. asszem, 750ml-kiszerelésben árulják, 4-5000 ft, nem emlékszem.
Először a Dél-Afrikai Nagykövetségtől kaptam egy üveggel, az 1 literes kiszerelésű volt. Mielőtt ész nélkül vedeli az ember, érdemes tisztában lenni, mit is iszik. Az egyik legrangosab bor és párlatversenyen a krémlikőrök kategóriájában 2007-ben nagyaranyérmet kapott (első helyezés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!