Lehet bajom ha a whiskyt tejjel iszom?
Nem tudom milyen bajra gondolsz, komoly biztosan nem, maximum hányás vagy hasmenés, nem tudom, hogy reagálsz rá.
De áruld már el, hogy miért akarod így inni?:D
Hát, az alkohol öl, butít és nyomorba dönt, a tej viszont élet, erő, egészség. A kettő kompenzálja egymást :)
Komolyra fordítva, nem biztos, hogy rossz vége lesz. Abból indúlva ki, hogy sok édeség és sütemény tartalmaz tejet + rumot és ez így együtt nem rossz. Azért óvatosan próbálgasd.
Attól függ, mennyire erős a gyomrod. Ha a vasszeget is lebontja, akkor semmi bajod nem lesz, de ha egy pohár tej kicsit megfingat, akkor ez meg is hajt majd :)
Én pl a 2. kategóriába tartozok, de érdekes módon nálam a sör elveszi a tejnek ezt a hatását. Tessék kísérletezni!
basszus,ennél már csak az jobb mikor osztálytársamék tejszínhabos vodkát ittak...lett is belőle róka-móka :D
hát én nem próbálnám ki,maradnék a whiskey+jég kombónál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!