Abszintezzni fogok bnömmel 4cl sok lesz? 14L és én 15L
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Ha nem akarsz hányni akkor igyál előtte sok vizet, de akkor gyengébben is hat az alkohol. Szóval nem lesz hamar jó kedvetek.
Az is egy jó megoldás, hogy előtte zsíros kaját eszetek.
Amúgy a 4cl kevés.
Szerintem 8-10cl kell, hogy megérezzétek a hatását.
FONTOS, hogy 4cl után várjatok 10-15 percet, hogy felszívódjon!
Jó italozást!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Éhgyomorra nem kevés, de ha iszol vizet vagy ettél előtte akkor kevés lesz.
Ha bubisat isztok akkor kicsit tovább fog tartani a hatása.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
1. ti nem abszintezni fogtok, hanem gagyi aromás szeszt fogtok inni, aminek távolról sincs semmi köze az abszinthoz. Amiket itthon „absinthe” fantázianévvel forgalmaznak, azok a mai szeszipar legnagyobb átverését képzik, és semmi értelme nincsen megvenni őket (még berúgni se, mert ennyiért jobban berúghatsz mástól).
2. a 60-80 fokos szeszeket hiszed vagy nem, koktélokba meg hígításra találták ki, és csak a látens alkoholisták hozták divatba, hogy azt úgy töményen kell meginni, mint a hülyeálat. Ha így megiszod, természetes, hogy rosszul vagy, meg behánysz. (Persze mindenhez hozzá lehet szokni, ehhez is.)
3. az abszint valójában egy 11–12%-os long drink, amit a tömény (45–83%) koncentrátumból hígítanak fel jeges vízzel. Persze amit itthon „abszintként” megveszel boltban vagy sörözőben, az se töményen, se hígan nem jó.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Nem, sztíviától :)
Persze hogy a cukortól édes.
Olvasd el az összetevőjét: szesz, ioncserélt víz, cukor, aromák lesznek. A cukor annyit tud, hogy alapvetően nem túl egészséges, de az alkohol sem, halál fölösleges foglalkozni vele.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!