Forralt bortól be lehet rugni? (folytlent)
Attól függ, mennyire vagy "edzett", na meg, hogy hogy készítik azt a forralt bort. Valaki nagyon vizezi, úgy light-osabb, valaki meg minimális szirupot önt fel borral. A lényege a forralt bornak, hogy nem szabad felforralni a bort, csak magát a szirupot, majd kicsit összefőzni, mert akkor elpárolog az alkoholtartalma.
Szóval egy átlag ember igencsak be tud rúgni 1-2 pohár jól elkészített forralt bortól, hiszen a meleg alkohol mégjobban a fejedbe száll.
Önismeret, az hiányzik itt.
Én nem rúgok be egy pohár forralt bortól, kettőt már megérzek, de a berúgástól még messze vagyok. Ha 12 éves vagy, akkor ne forralt borozz, ha meg elmúltál legalább 16, akkor igyál meg egyet, abból bajod nem lesz, és egyelőre ne erőltesd a további adagokat.
Attól függ, mennyire bírod a piát :)
Helyedben két ohárnál tovább nem mennék, annak ellenére, hogy én 2x annyit tudok inni forraltból, mint simából, pedig sokan mondják, hogy attól csak erősebb lesz.
hát nem tudom milyen forralt bort isztok ti, mi rendes borból isszuk amit mi szedünk, szüretelünk.
hegyen ilyenkor 5 literes lábos, bele bor, fahéj, szegfűszeg, cukor, talán még babérlevél is, ezt a 5 litert felforraljuk, aztán megisszuk 3-4-en, semmi hatása sincs, kimegy belőle az alkohol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!