Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az 1,75 literes Jim Beam...

Az 1,75 literes Jim Beam mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

Erről lenne szó: [link]

Itthoni honlapon nem találtam csak külföldin, de ott is eltérő árakon. Egyik rokonom adta nekem mert neki nem kellett. Még bontatlan és csak egy kicsit sérült díszdobozban volt meg szerintem 2000-ben palackozták mert a doboz alján a 2000-es év van. Nem vagyok nagy alkoholfogyasztó szóval nem hiszem, hogy meginnám, de eladni sem fogom. Majd max a vitrinembe rakom be. Csak tudni szeretném nagyjából egy ilyen mennyibe kerülhet? Előre is köszönöm.

2012. nov. 15. 14:59
 1/5 anonim válasza:
11500.:)
2012. nov. 15. 16:02
 2/5 anonim ***** válasza:
ott van mellette az ár
2012. nov. 15. 21:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Jó de én az itthonira gondoltam, hogy itthon mennyiért árusítják. A leírásban megírtam, hogy nem a külföldi érdekelne.
2012. nov. 15. 23:26
 4/5 Phoney ***** válasza:

Itthon valószínűleg nincs is forgalomban. A szeszes italokat (meglepő, de) nem lehet akármilyen méretben forgalomba hozni, és az amerikai szabványok nem egyeznek az európaiakkal. Ezért van az is, hogy a „normál” Jim Beam az USÁ-ban 750 ml, itt meg 700. A legközelebbi szabályos méret tudomásom szerint a 1,5 literes, bár olyat Jim Beam-ből még nem láttam.

A 1,5 liternél nagyobbak viszont aránytalanul drágák szoktak lenni, a 3 literes Jimet pl. 27e-ért láttam, ugyanott 3×1 liter csak 13e.

2014. szept. 2. 20:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkora kiszerelést itthon nem forgalmaznak.
2014. okt. 2. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!