Mivel lehetne még keverni a bort?
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron a barátnőm családjával mentünk a nyaralójukba, ami egy kis falusi helyen volt, mindenhol szőlő, búza, kukoricaültetvények, a pálinka és a bor isteni volt. Elhatároztuk az ottani korunkbeliekkel, hogy kevergetünk italokat. A bort kevertük kólával(ez ugye tökre természetes) szódával, málnalével, sima vízzel, Ice Teával. Szerintetek mivel lehetne még keverni, hogy finom legyen az eredmény? Ja, és vörösbort kevertünk.2012. nov. 5. 15:48
2/4 Phoney válasza:
Barnarummal. Büntet:P Mondjuk én csak tartósítás céljából szoktam kb. egytizedrész rumot keverni az el nem fogyott vörösborhoz, de kellemesen visszavesz a fanyarságából is (az alkohol jobban „hígítja” az ízeket a víznél), meg az édes illata is jól megy hozzá. Persze ha egy bor „isteni”, akkor ahhoz én nem kevernék semmit.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, csak ugye házi bor, és eléggé üt :P
2012. nov. 5. 20:35
4/4 anonim válasza:
igazi szódával. egy hűvös fröccsnél csak a hideg sör a jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!