Mitől függ, hogy mennyire rúgok be?
Figyelt kérdés
Hogy lehet az, hogy múltkor 3 pohár házi bortól (legalábbis annyira emlékszek) úgy kiütöttem magam hogy nem bírtam hazamenni és nem emlékeztem semmire, máskor meg amikor kocsmába vagyunk haverokkal, bármennyit iszok, nem tudom elérni ugyanazt, pedig sört és vodkából szoktam feleseket inni. Sőt ha keverek mindent még akkor se.2012. nov. 1. 00:07
1/4 anonim válasza:
Sok mindentől függ. Ettél előtte vagy sem, fáradt voltál avagy nem, stb, stb. Nekem is volt olyan hogy végig vedeltem az estét, de nem részegedtem le. Máskor meg olyan hogy 4 feles után menni kell rókázni. Érdekes dolgok ezek.
2/4 anonim válasza:
Annyit még hozzátennék, hogy számít az ital minősége, és hogy mit mivel keversz.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2012. nov. 1. 09:09
4/4 anonim válasza:
Azt én is tapasztaltam, hogy a házi dolgok nagyon ütősek tudnak lenni, az ilyen 15-20%-os házibor, meg az 50-60%-os házipálesz kegyetlen. Én egyébként azt javaslom, hogy sört borral ne keverjél, attól nekem nagyon hamar hányingerem lesz, illetve hogy piálás előtt, és közben is sokat egyél, mert hogyha rengeteget iszol, akkor úgyis valószínűleg az lesz a vége, hogy ki leszel ütve, de annyira, hogy lábra állni nem bírsz, csak annyi a különbség, hogy ha nem eszel előtte rendesen, akkor ez a vedelés elkezdése után 1 vagy max. 2 órával bekövetkezik, míg hogyha jól laksz akár 5-6 órán át is bulizhatsz kedvedre, és csak utána mikor rád jön az éhség akkor üt majd be a pia. Mondjuk az is lehetséges, hogy ha nem hagyod magad megéhezni, hanem egész éjjel is eszel, akkor egyáltalán nem ütöd ki magad, na meg sok kísérőt is kell inni. Egyik haverom múltkor 5 felesre 2 sörre, meg 3 deci borra megivott 1.5 liter vizet, húzóra és semmit nem érzett utána tök józan volt, ha ugyanezt nem tette volna, akkor fél óra, és a hányásába fetrengett volna, mert jóllakva nem volt, szóval ezekre a dolgokra figyeljél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!