Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen alkoholt vegyek?

Milyen alkoholt vegyek?

Figyelt kérdés
18éves szülinapi bulit rendezek. Nem nagyon szoktam inni, és most nem tudom hogy mit vegyek, ami nem drága de azért ize is van?! szerintetek? előre is köszönöm.
2009. aug. 11. 02:45
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
sok sör, 1 kis jagermaister, néhány bacardi, csomó ízes likőr, pálinka meg ilyenek:D lényeg h szinte mindenből legyen:D nem lesz olcsó mulatság
2009. aug. 11. 03:05
 2/13 anonim válasza:
100%
sok sör, 1 kis jagermaister, néhány bacardi, csomó ízes likőr, pálinka meg ilyenek:D jah és persze pezsgő, 3 üveg legalább.. lényeg h szinte mindenből legyen:D nem lesz olcsó mulatság
2009. aug. 11. 03:05
 3/13 anonim válasza:
szerintem a 18ik buli nem a spórolásról szól. :) az előző válaszadónak igaza van, mindenből egy kicsit. :)
2009. aug. 11. 04:27
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

malibu, jól behűtve

vodka (oké, íze nincs, de koktélhoz vagy amúgy is tök jó)

jager

hubertus

abszint

becherovka

mézes pálesz

de ha már itt tartunk, miért nem mondod a jónépnek, hogy hozzanak magukkal egy üveg piát, ha nem is fejenként, de társaságonként? :)

2009. aug. 11. 07:51
 5/13 anonim ***** válasza:

Szerintem minden fajtából legalább kettőt. Kétféle sör, kétféle erős tömény (pl.: Jäger,Tequila), kétféle női pia, kísérőről se feledkezz meg, ami lehet Cola, és mondjuk Fanta. Ezekből is kell néhány flakon, valamint ásványvíz!

Persze a mennyiség nagyban függ a létszámtól, de alkoholból sztem ennyi kell.

2009. aug. 11. 08:03
 6/13 anonim ***** válasza:
gösser, citromos!
2009. aug. 11. 09:01
 7/13 anonim ***** válasza:
Garrone Bianco
2009. aug. 11. 09:21
 8/13 anonim ***** válasza:
csinálhatnál egy bólét, az népszerű; finom és mégis jól be lehet tőle csiccsenni
2009. aug. 11. 14:14
 9/13 anonim válasza:
Vegyél olyan igazi jó tablettás bort egy pár kannával azt jólvan:D
2009. aug. 12. 21:31
 10/13 anonim ***** válasza:
Fekete Absinthe-ot ajánlom,mert mi minden reggel azzal ébredünk.
2009. aug. 23. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!