Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Soproni szilva/meggy barna...

Soproni szilva/meggy barna sör milyen?

Figyelt kérdés

2012. okt. 28. 15:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik :)
2012. okt. 28. 16:44
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem a meggy túl édes volt,de a szilva nagyon finom,jó erős üditő söröcske:)
2012. okt. 28. 23:52
 3/5 anonim ***** válasza:
szilvát kóstoltam. ittam már jobbat is.
2012. okt. 29. 10:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Mind a kettő nagyon finom, örülök, hogy a soproni megalkotta ezeket az ízeket. Nekem a szilvás a kedvencem, de van, hogy a meggyeshez van nagyobb kedvem (az egy picit édesebb).
2012. nov. 11. 20:22
 5/5 anonim válasza:

Még mielőtt bárki lepontozna, annak üzenem hogy ez csak az én véleményem, tudom hogy attól még másnak ízlik ez a sör.

Szóval...alig vártam hogy végre megkóstoljam a szilvásat, de sajnos csalódtam benne...főleg azért mert azt írták rájuk hogy ,,természetes meggy- és szilvaital egyesítéséből született" és sajnos én pont az ellenkezőjét éreztem a szilvás ízében. Amolyan mű szilva aroma ízt. Nekem kb. olyan hatása volt, mintha vettem volna egy sima démont, és én öntöttem volna hozzá egy kis szilva aromás üdítőt.

A meggyesnél már kicsit természetesebb volt a meggy íz, de itt meg valamiért az utóíze kissé marcipán ízű volt.

2012. dec. 8. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!