Ennek mennyire kellene beütnie? (többi lent)
Figyelt kérdés
! felsről van szó amit kb egymás után 2 perccel iszom az első kettő 40%-os whiskey a harmadik 37,5%-os rum a naegyedik pedig 70%-os abszint.Mennyire kellene ennek evés után beütnie átlag alkoholbírással?2012. okt. 25. 15:30
1/1 anonim válasza:
Tehát 8 perc alatt az egész azaz 4 feles tehát 4-szer 50ml, kajálás után, mondjuk egy 80kg-os férfinek, szerintem megérzi, de leginkább csak az abszint miatt, és annyira nem rúg be tőle, hogy emlékezetkiesése legyen, vagy hányjon vagy ilyesmi csak talán kicsit felszabadul, és hangosabban kommunikál úgy, hogy észre sem veszi, meg nem megy teljesen egyenesen, esetleg kicsit homályosan lát. Én 90kg vagyok, és viszonylag hozzá vagyok szokva, ha ennyit megiszok, 8 perc alatt, akkor csak a felszabadultság, meg a hangos beszéd jellemző rám, még a látásom is tök jó, egyszer volt hogy negyed óra alatt megittam 2 fröccsöt, meg utána 8 kommersz felest, mind különbözőt volt konyak, rum, vodka, több féle pálesz 30-43%-sak és azután sem hánytam, de akkor már volt rövidtávú kb. 20 másodperces emlékezetkiesésem, üvöltöztem, és hülyeségeket beszéltem, meg nagyon hülyén jártam, aztán volt hogy 20 perc alatt 5 feles 70%-os abszint, azután 3 óra kiesett, az abszinttal azzal vigyázni kell nagyon ütős ital, nem is szabadna tisztán inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!