Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 8 főre mennyi italt vennétek...

8 főre mennyi italt vennétek és miket?

Figyelt kérdés

Sör az alap mivel férfiakról van szó.

fejenként kb hány sörrel számolhatok?

Rövidet is vennék. Én pálinkára gondoltam, hozzá még martini, vodka...

Persze mág pár üdítő is kell mert a martinit pl kólával isszuk, a vodkát is vmi üdítővel

2012. okt. 7. 16:20
 1/8 anonim válasza:
Sört sörrel azt kész.
2012. okt. 7. 16:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Az én baráti társaságomban sokan inkább töményet isznak mint sört, de ha ott mindenki szereti, akkor mondjuk egy karton, azaz 24 doboz sör, simán elmegy, azon kívül vegyél még vagy 1.5-2 liter töményet, meg vagy 4-5 liter üdítőt keverni, így mindenkinek jut 3 sör, meg 4-5 feles, hogyha nagyon kemény piások vagytok, és egész éjszaka buli lesz, akkor esetleg vegyél még vagy 4-5 üveg bort is, vagy több sört, vagy több töményet.
2012. okt. 7. 16:40
 3/8 anonim ***** válasza:
hát azon is múlik mennyi ideig akartok inni( gondolom nem csak 1 óráról van szó) szóval kb félóránként 1 sör lecsúszik ezért legalább 2 tálca sör meg 2 2,5 liter tömény :D
2012. okt. 7. 19:06
 4/8 anonim ***** válasza:
én a helyedben azt mondanám, mindenki hozzon valamilyen töményet (akár csinálhatják úgy is, hogy ketten vesznek egy valamit, és akkor olcsóbban kijön, de még mindig elég mennyiségileg), és fejenként mondjuk három sört pedig vegyél te.
2012. okt. 7. 19:28
 5/8 A kérdező kommentje:

A bulit én állom!

Nekem kell a piákat is megvennem

2012. okt. 7. 21:27
 6/8 anonim ***** válasza:
2 tálca sör minimum. martinit ne adjál férfiaknak, női ital... vodkát üdítővel?? ne haragudj, milyen férfiak ezek?
2012. okt. 8. 12:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Whisky, Vodka Jägermeister, kísérőnek meg pár sör.
2012. okt. 8. 17:34
 8/8 oyeacch ***** válasza:
martini tényleg f*szság, vodkát is tisztán! 1 liter valami minőségi pálesz, 1 liter vodka, meg valami keserű, jager, vagy fernet citrus, vagy ha van lóvé akkor egy red label JW whisky
2012. okt. 8. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!