Szereted a HP-t? Szerinted finom?
Figyelt kérdés
Persze itt nem a Hewlett Packard-ra gondolok :-)2012. okt. 5. 19:01
1/6 anonim válasza:
Akkor mire?
Mert nekem egyből a Hewlett Packard ugrott be.:-)
2/6 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem. Hiába van már minden sarkon páleszkóstoltatás, meg ingyé lehet főzni, utálom. Egyszer banános kubuval sikerült lenyomnom :D A HB-t jobban kamázom. Kár, hogy ilyen rossz ízű a hazai italunk... Egyébként a bolti páleszt se szeretem. A vodkát megiszom, mert nincs semmilyen íze. Nem bírom a túlbonyolítást.
3/6 anonim válasza:
nagyon is jó,főleg ha saját főzésből való :) én le szoktam csapni fél deciket kisérő nélkül (: látszik a falusi vér :)igaz hogy aki a női piákat bírja csak meginni,tény attól is be lehet állni,de A JÓ MAGYAR PÁLINKÁNAK NINCSEN PÁRJA! :D
4/6 Phoney válasza:
Miért, a házinak tán külön íze van? Hát nincs.
A legszánalmasabb és legjobb pálinkák egyaránt előfordulnak háznál. A rossz bolti másképp szokott rossz lenni, mint a rossz házi, de más különbség lényegében nincs. A „tipikusként” ismert hp szar, amolyan „azért rossz, mert jó”. A jó hápét meg szeretem, nyilván.
5/6 anonim válasza:
Ez egy ritka idióta kérdést.
Milyen hp-t?
Milyen ízűt?
Szarul elkészített vagy jót?
Kb mintha azt kérdeznéd, hogy szereted-e az ételt...
6/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem hülye kérdés, mer én bármilyen szarul/jól elkészítettet, és bármilyen ízűt szeretek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!