Ha sok sört iszom lehet?
Figyelt kérdés
mennyi ideig kell vedelni ahhoz napi szinten , hogy a beleim kikészüljenek ?
úgy értem hogy fáj a gyomrom meg stb ..
2012. szept. 16. 20:37
1/8 anonim válasza:
Sokat, és nem a beleid fognak kikészülni, hanem inkább a májad, majd a veséd, és még különböző finomságok, egy kis gyomorfekélyel megfűszerezve.
És nem a sörtől készülne ki, hanem inkább a tömény pálinkától/vodkától. A sör kis mennyiségben egészséges, nagyobb mennyiségben puffaszt.
2/8 A kérdező kommentje:
akkor a puffadástól fájnak a beleim ?
2012. szept. 16. 21:18
3/8 anonim válasza:
Elképzelhető, persze pontos diagnózis csak egy orvos tud felállítani.
4/8 anonim válasza:
Illetve a sok gyomorsavtól is fájhat.
5/8 A kérdező kommentje:
napi szinten a 10-12 doboz sör okozhat ilyen problémákat esetleg ?
2012. szept. 18. 01:56
6/8 anonim válasza:
Hogyne okozhatna? 5 liter sör..PFF Ki a franc olyan hülye alkesz, aki napi 5-6 liter sört iszik meg?! Mert ha van ilyen, az meg is érdemli hogy fájon neki!! Akár komolyabb probléma is állhat a háttérben, ha ez nem most kezdődött!! A napi 10 sörhöz, meg csak gratulálni lehet.
7/8 anonim válasza:
ha sok sört iszol akkor mákosrétes
8/8 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan ihatsz napi 10 sört, ha jól esik .
Én is napi 6-7 sört betolok, semmi bajom pedig 4-5 éve nyomom . Néha van egy gyomorsav, de semmi más. Majd, ha gáz lesz, akkor abbahagyom egy kicsit . Most is a 3.-at tolom .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!