Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hány óra után kell préselni a...

Hány óra után kell préselni a fehér szőlőt?

Figyelt kérdés
2012. szept. 9. 08:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy "hány óra után?"
2012. szept. 9. 09:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 eNerdzsy ***** válasza:
Miután le lett szüretelve!
2012. szept. 9. 09:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

Minél előbb, annál jobb!

Nem kell azt rohasztani, vagy hagyni, hogy a darazsak széthordják, stb. stb.

2012. szept. 9. 09:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
köszike.úgy értem hogy hány óra utána ,hogy a "piros"szőlőt x időig állni hagyjuk a szedés és darálás után ,hogy a színe meglegyen...de nem tudtam ,hogy a fehér szőlőt kell e állni hagyni.
2012. szept. 9. 09:33
 5/6 anonim ***** válasza:
A fehér szőlőt nem hagyjuk állni. Az otellót kell állni hagyni 2 napig, hogy szép legyen a színe a vörösbornak. Utána préseljük.
2012. szept. 9. 16:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
köszike mindenkinek!!!!
2012. szept. 10. 13:20

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!