A zöld tea nyugtat! A fekete élénkít! Tehát ihatsz!
2012. aug. 28. 19:26
2/14 anonim válasza:
Persze, hogy ihatsz teát! :)
2012. aug. 28. 19:33
3/14 A kérdező kommentje:
Köszi,Elöbb olvastan hogy veseelégtelenség esetén nem ajánlott a zöld tea,na most nekem 1 vesém van,árthat valamit ? vagy az egész amit olvastam hülyeség?
2012. aug. 28. 19:35
4/14 anonim válasza:
Szerintem a zöld tea egészséges de ne biztos :D
2012. aug. 28. 20:00
5/14 anonim válasza:
Ha félsz tőle, próbáld ki a zöld rooibost. Ebben nincs semennyi koffein, viszont rengeteg ásványi anyag van. Azt nem tudom, hogy ez a vesére hogy hat ki.
2012. aug. 28. 20:01
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de ha ti is utána néznétek megköszönnémnmert egyik oldalon azt irják javitja a vesét másokon roncsolja nem értemm.. irjatok
2012. aug. 28. 20:02
7/14 anonim válasza:
Tévedés! A zöld tea is élénkít. A teában NEM koffein van, hanem "tein", az viszont a fekete és zöld teában egyaránt megtalálható. Sőt, a tévhitekkel ellentétben a zöld teában több van, mint a feketében.
Normális mértékben fogyasztva (neked ez napi 1 bögre) nem egészségtelen, DE a délelőtti órákban vagy reggel idd, mert ha délután iszod, nem fogsz tudni aludni.
Ha este szeretnél teázni, akkor tiszta gyümölcsteát igyál. (Ami nem tartalmaz feketét.) A Gárdonyi Teaház márkájú gyümölcstea nagyon jó.
2012. aug. 28. 20:21
8/14 anonim válasza:
Ha egy veséd van, KÖTELEZŐ kikérni az orvosod tanácsát. Az interneten megbízhatatlan információk vannak.
2012. aug. 28. 20:22
9/14 anonim válasza:
8-assal értek egyet. A zöld tea egyes embereknél serkenti a veseműködést. Pl. nálam is, egy pohár z.teától egész délelőtt szaladgálok pipilni. Namármost ez egy vesénél nem tudom, hogy jó dolog lenne-e. Ezért kérdezd meg. A net összevissza ír mindent, tényleg.
2012. aug. 28. 20:53
10/14 anonim válasza:
mindenképp kérdezd meg orvosod, nehogy bajod legyen.
egyébként én fősulis vagyok, anno vizsgaidőszakot cigi+energiaitallal nyomtam le. most leszoktam cigiről, és energiaital helyett is zöld teát ittam. az is élénkitt, majdnem olyan hatása van, csak épp egészségesebb. este ne igyál már.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!