Van egy üveg cherry garroném, de már vagy 2 éve, ha nem több. Meg lehet azt még inni?
Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 00:24
1/9 anonim válasza:
Biztos van rajta szavatossági idő. Keresd meg!:D
De sztem nincs baja. Piák sokáig bírják.
2/9 anonim válasza:
hm fel van bontva? Ha igen akkor nem kockáztatnék, bár nem tudom mi bajod lehetne. Ha nincs akkor szerintem okés.
3/9 A kérdező kommentje:
2007.07. van ráírva,de sztem akkortájt vettem. De nincs felbontva.
2009. júl. 24. 00:34
4/9 anonim válasza:
Szerintem akkor semmi baja! (2. voltam) De ha ki akarnád önteni, akkor inkább add nekem :D Vállalom a kockázatot :)
5/9 A kérdező kommentje:
:)
2009. júl. 24. 02:06
6/9 anonim válasza:
Szia!Nekem 1.5éve van nyitva ugyanilyen ital, és semmi baja!Minőségi pia, nem romolhat meg!
7/9 anonim válasza:
Az élelmiszerek jelöléséről szóló törvény szerint:
" Nem szükséges a minőségmegőrzési időt megjelölni:
a)
b) borok, likőrborok, pezsgők, aromás borok és hasonló termékek, amelyeket nem szőlőből, hanem más gyümölcsből állítottak elő, továbbá a szőlőből vagy szőlőmustból készült italok,
c) a 10 vagy annál több térfogat% alkoholt tartalmazó italok..."
stb.
Na érdekes, de valszeg azért, mert ezek évekig fogyaszthatók maradnak. 10-15 % feletti alkoholtartalom megöl minden bacit, gombát, szóval egy 15-17 fokos garrone helyes tárolás mellett tuti nem romlik meg. Nyugodtan idd meg!
Pl. egy pálinka biztosan korlátlan ideig fogyasztható.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Megisszuk. ;)
2009. júl. 24. 02:39
9/9 anonim válasza:
persze hogy meg mivel minél régebbi a pia annál jobb íze van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!