Hol tudok venni Budapesten 96%-os alkoholt? Étkezési célra, szóval a vegyipari, szagosított szesz nem jó.
A nagy fenét! A gyógyszertárban tilos nekik kiadniuk... Nem tudom mi a szarért de én is le voltam döbbenve rajta.
Nekem gyanta feloldásához kellett, és közölték, hogy csak 70%-ost ad. Mondtam, hogy nem jó, mert nem biztos még az sem, hogy a 96%-os is feloldja.
És nem akart adni mert tilos neki kiadni kis mennyiségben is...
Végül levittem neki a gyantát, hogy nézzék meg ahhoz fog kelleni. Nagy ímmel-ámmal adott de az üvegről és a blokkról letépte a gyógyszertár címkéjét :D :D :D
A metro aruhazakban etkezesi finomszesz neven fut es ugy emlekszem nem Annyira draga. Oszd vissza az arat 37,5%-ra es mindjart baratsagosabb.
Egyebkent a legtobb likorhoz egyaltalan nem kell eros szesz, csak mikor ezeket a recepteet irtak, meg a finomszesz volt kb a legolcsobb alkohol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!