Vodka + sör jó kombináció?
Na jó, gyere fiam, adok pár tanácsot:
1. Vodka + energiaital = pörögsz mint állat (ezt próbáld ki)
2. Jägermeister + energiaital = Repülőszarvas (a hatás ugyanaz és gumicukor szerű íze van)
Azt kihagytam, hogy szerintem Bombával a legjobb de a többi energy drink-el sem rossz
3. Vodka + sör? Még nem ittam úgy, ha kipróbálod, mesélj.
4. Nincs több tanács majd kitapasztalod ;)
Ja és csak úgy, hogy hogyan képzeld el a Vodka + energia ital hatását: én alapból fél liter vodkától nem, hogy részeg de még becsiccsentve se vagyok viszont ha energia itallal iszom akkor 1L Royal Vodka elég szokott lenni 3 ember földön forgunk a röhögéstől bebaszásához ^^
öömm, az energiaitalossal kicsit vitatkoznék:)
Egy ideig jó, de a másnap horrorisztikus, és magas vérnyomásban szenvedőknek meg veszélyes is.
12:49
Nem tudom lehet, hogy nekem vasgyomrom van de én még a vodka+energiaital után is full részegen tudok gondolkodni és teljesen nyugodtan is tudok viselkedni (konkrétan mintha nem lennék részeg csak a járásomon látszik meg 1-2 beszédhibán, ezt haverok is megerősítették szóval nem csak én emlékszek rá így... mondjuk nagyon ritka, hogy utána így nyugton maradok ha már berúgtam akkor megyek partizni :DD) Ja és még soha az életben nem voltam másnapos sőt sokszor nem is aludtam utána szóval nem is attól nem vagyok, hogy kialszom magam. :) Nem tudom kitől örököltem ezt a "képességet" de örülök neki, hogy nekem nem kell másnap szenvednem meg a kihánynom magam xD :D
Nem jó, mert ez kicsit tompítós pia, amiből ha sokat iszol akkor csak elbambulsz, elálmosodsz.
Ha táncos helyre mész, akkor buli indulása előtt 1 órával üveg pezsgő a tuti, 1 óra után hat 1-2 óráig királynak érzi magát tőle az ember (de nem részegnek), nekem régen így volt a legkönnyebb csajozni. Jobban bevált mint a kokain. :)
Egyik rendezvényen (a vendéglátó cég oldalán dolgoztam) a cégünk magas beosztású egyéne kitapasztalhatta.
Ilyen estéken, mivel mi vagyunk a fogadó cég tilos berugni. Ügyfeleinket itatjuk nem magunkat. Maximum sörözhetünk vagy borozhatunk (azt is mértékkel). Egyik vendégcsapat főnökömet nagyon meviccelte. A sörébe folyamatosan vodkát öntöttek. Ízéről nem jött rá a "célpont", hogy mi történt. Iszogatott egész este.
Másnap nem tudott bejönni dolgozni. Azt mondta, hogy életében nem volt ilyen részeg soha és nagyon másnapos volt 2 napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!