Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogy tudom regenerálni a máj...

Hogy tudom regenerálni a máj illetve agysejtjeimet?

Figyelt kérdés
volt egy buli ahogy nagyon berugtam felére nem emlékszem csak arra hogy utána telehánytam mindent. Ez volt az elsö (es utolsó!) berugásom. Délután ittunk es aznap este 11ig majd szétszakadt a fejem hányingerem volt szedultem volt hogy a gorcs is rangatott. Anyám szerint alkoholmérgezést kaptam, de nem mertem bemenni gyomormosásra. Most tényleg butább lettem vagy mi?
2012. aug. 9. 12:18
 1/4 anonim válasza:
sehogy
2012. aug. 9. 12:22
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
alapból buta vagy már bocs :D
2012. aug. 9. 12:28
 3/4 anonim ***** válasza:
47%
elárulok valamit, ahhoz hogy károsodásod legyen kb 15 évig kellene napi szinten meginnodf úgy 2 liter bort. ettől már mondjuk lenne egy alkoholos eredetű májgyulladásod. de még ekkora idő elteltével sem van mindenkinek, ez egy átlagosan elfogadott határ. sok olyen embert ismerek akik bőven 30 éve isznak, napi 4-5 liter bort tisztán és csak zsírmájuk van, ami visszafordítható állapot. szal ne aggódj
2012. aug. 9. 12:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Sehogy, ugyan is semmi bajod nincs. Egyszer berúgtál nagy cucc. Biztos nem is az utolsó. Amúgy agyad nem tud regenerálódni. Gyomormosás meg teljesen felesleges lett volna. Igyál csak nyugodtan! főleg, hogy ez az első volt, gondolom sokat is ittál, nem tudom mit vársz, szervezetednek

hozzá kell szoknia.

2012. aug. 9. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!