Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Lányok ti megisszátok a tabis...

Lányok ti megisszátok a tabis bort kolával vagy fröccs formájában? 24F

Figyelt kérdés
2012. júl. 26. 20:13
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
100%
Én igenis ittam anno tabis bort.Aki meg azt mondja,hogy az olyan is'hát külömbnek mondom magam néhány mai repedtsarkúnál,akik 6-7000ft-os piákat iszogatnak,közbe szétbogyózzák'(meg bsszák)az agyukat.Megvan a társaság,összedobunk pár száz ft-ot és fanyargó pofával lehúzzuk.Igen ennek is megvan a feelingje.Aki meg nem tudja az így járt:D
2012. júl. 26. 22:35
 22/29 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm! :)
2012. júl. 27. 09:16
 23/29 Phoney ***** válasza:

Már elnézést, de a bolti flakonos az nem TABIS. A műbor ezektől teljesen különbözik, igazából az ízén is rögtön érezni, hogy nem bor. Azzal csak legalja kocsmákban kimérve lehet találkozni (legalábbis 5 éve még lehetett), meg mikor haverok kínálgatnak marmonkannából. A műbor illegális.

Koccintóst egyébként még a közelmúltban is ittam (és itattam lányokkal:P), mondjuk nem tisztán, hanem házi vermutnak megcsinálva. Aztán mondjuk rájöttem, hogy vermutba se jó akármi.

2012. júl. 27. 10:17
 24/29 A kérdező kommentje:
Megisszák a csajok is a bugykos bort! XD
2012. júl. 27. 10:20
 25/29 anonim ***** válasza:
Hát üvegbe legyen legalább és ne flakonba, ennyi a kritérium :D Amúgy igen, megiszom a VBK-t is és a sima fröccsöt is :D
2012. júl. 27. 10:50
 26/29 anonim válasza:
Nekem már mindegy..csak legyen hozzá társaság:D
2012. júl. 27. 17:46
 27/29 anonim ***** válasza:
81%
Mi igénytelenség a "tabis" bor iváson? Agyoncukrozott hányásízű Coca Colát inni igényesebb? Vagy klóros csapvizet? Mi a sz*rért lenne már igénytelen, aki megissza az olcsó bort?
2012. júl. 27. 18:26
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
aljadék alkohol, csak trógerek, punkok és divatskinheadek isszák. szar...
2012. júl. 30. 19:30
 29/29 Phoney ***** válasza:

19:30:

A Fütyülős, a Vilmos, az itthon kapható tequilák többsége, vagy pl. az olcsó sörök egy része kb. ugyanazt a színvonalat képviseli, mint a flakonos borok. Csak a flakonos borból még senkinek nem jutott eszébe divatitalt csinálni, vagy mondjuk gyárilag ízesíteni.

Illetve igazából eszébe jutott. A Garrone vermutokhoz felhasznált bor se lehet jobb a koccintósnál, de a Strongbow cider se igazán több ízesített-vizezett-cukrozott flakonos almabornál, azt' nézd meg, hogy issza a sok igényes.

2012. júl. 30. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!