Lányok ti megisszátok a tabis bort kolával vagy fröccs formájában? 24F
Már elnézést, de a bolti flakonos az nem TABIS. A műbor ezektől teljesen különbözik, igazából az ízén is rögtön érezni, hogy nem bor. Azzal csak legalja kocsmákban kimérve lehet találkozni (legalábbis 5 éve még lehetett), meg mikor haverok kínálgatnak marmonkannából. A műbor illegális.
Koccintóst egyébként még a közelmúltban is ittam (és itattam lányokkal:P), mondjuk nem tisztán, hanem házi vermutnak megcsinálva. Aztán mondjuk rájöttem, hogy vermutba se jó akármi.
19:30:
A Fütyülős, a Vilmos, az itthon kapható tequilák többsége, vagy pl. az olcsó sörök egy része kb. ugyanazt a színvonalat képviseli, mint a flakonos borok. Csak a flakonos borból még senkinek nem jutott eszébe divatitalt csinálni, vagy mondjuk gyárilag ízesíteni.
Illetve igazából eszébe jutott. A Garrone vermutokhoz felhasznált bor se lehet jobb a koccintósnál, de a Strongbow cider se igazán több ízesített-vizezett-cukrozott flakonos almabornál, azt' nézd meg, hogy issza a sok igényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!