1/10 anonim válasza:
:S Sztem nem nagyon. Mi nem szoktunk olyat inni.
2/10 anonim válasza:
Még életemben nem is hallottam róla.... elég undoríróan hangzik amúgy. Kólát amúgyse iszom, sört meg csakis magában.
4/10 anonim válasza:
És a gyömbérsör? Sör és unikum. Kicsit elveszi azt a r*hadt keserű unikumnak az ízét.
5/10 anonim válasza:
Egyébként ha a bor jó kólával, akkor miért ne lenne jó sörrel?
6/10 anonim válasza:
nem. azért mert a sör keserű, bor inkább savanyú.
7/10 anonim válasza:
Az osztrákoknál viszonylag népszerű, vagy legalább is ismertebb, és elfogadottabb, mint nálunk.
De a radler sokkal népszerűbb!
Ez eredetileg világos sör (valahol csak búzasör) és limonádé keveréke volt, de mostanra sör/fanta, vagy ritkábban sör/sprite keverékeként ismert.
Ez is elsősorban az osztrákoknál népszerű, de a németek is isszák.
8/10 anonim válasza:
eléggé, minden benzinkúton kapni, bár elég drága :-/
9/10 anonim válasza:
németeknél nagyon népszerű, de szörnyű
10/10 anonim válasza:
Ittam már, de nekem annyira nem ízlett. Nagyon édes volt. Ha már kólás koktél, akkor csakis valami savanykásabbal jó keverni, pl. bor, de a rumos kólába (Cuba libre) se véletlenül raknak citromot, zöld citromot.
A dieselben még az nem tetszett, hogy egy idő után szétvált az egész, a kóla leült a sör aljára. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!