Hol lehet világító (LED-es) söröspoharat kapni?
Hát, ezeket ált. nem nagyon lehet kapni. Ha van valami törzshelyed ahol ismernek és jóba vagy a pultossal, akkor kunyerálj tőle, ajánlj fel neki valamennyi pénzt érte. Amúgy ingyen kapják őket, szóval... Meg mivel a pohár fogyóeszköz, bele is fér nekik, hogy néha 1-1-et elajándékozzanak. Mondjuk ha nem akarja adni, ne erőltesd. Ha odaadja, akkor meg adj neki hálát, amiért olyan rendes volt.
Én már kaptam régen a törzshelyünkről korsót, ráadásul kérni sem kellett, kértek nekünk a szállítótól. Mit tesz, ha az ember jóban van a csapossal... :) Most van egy szép Edelweiss-os korsóm.
Ha elég sört isztok egy társasággal amikor kimész "maradjon a kezedben. ilyenkor 60%ban rád se szól/észre se veszi a pultos.
Régebben a bátyám összetörte apa poharát, és bement a kocsmába előadta hogy de fél az apjától mert eltörte és most meg fogja verni (dráma tagozatos suliba járt :D ). simán adtak neki egy másikat. nem tudom mennyi idős vagy, de ez egész jól be tud válni. ha idősebb vagy akkor mond hogy eltörted a párodét és félsz megmondani neki mert mostanában van köztetek egy kis feszültség. ha férfi vagy megtoldhatod azzal hogy várandós és folyton felizgul mindenen.
Hajrá sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!