Ha egyfle alkohoot iszok akkor nem leszek másnapis?
A különböző alkoholok keverése nem önmagában veszélyes. A tiszta párlatok és gyógynövénylikőrök szabadon keverhetők bármivel, inkább a különböző erjesztett italok (sör, bor, pezsgő) és „bajos” összetételű likőrök (valódi gyümölcslikőr, tejszínes illetve tojásos likőr) összekeverése okozhat gondot.
A többinél inkább az a gond, hogy a többféléből többet kívánsz, mint az egyféléből, aztán selejtre iszod magad.
Velem rengetegszer megtörtént, hogy egy este nem ittam két egyformát, mégsem volt bajom. Betolod a liter vizedet alvás előtt, és ha nem merevrészegen fekszel le, akkor másnap nem lesz nagy baj.
Hát én azt tudom, hogy ha keverem, akkor nem is kell komoly mennyiséget innom és szinte biztos, hogy végighányom a másnapot. Általában tudom mikor kell abbahagyni, de ha mondjuk pálinkára vodkát iszok,
akkor fele mennyiségtől is K.O. Alattomos dolog, valószínű nem bírja a gyomrom. Egyféle italtól ez szinte soha sem jön elő, maximum fejfájás, tompaság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!