2000Ft-ból tudnék Mojito-t csinálni?
Mondjuk a helyi Tesco/Sparba megtalálnám a hozzá valókat?
Milyen Rummal csináljam? (nem akarok túl nagy mennyiséget venni)
A legolcsóbb fehér rum:2.280,-
Angostura:2.581,-
+ cukorszirup, + lime, + mentaág. A szódát nem számoltam. Így kalkulálj.
Ilyen Penny meg Lidl szerű boltokban szokott lenni rumnak nevezett ital 1500-2000Ft körül. Még cukor kell bele (de ha akarsz bajlódhatsz cukorsziruppal is), menta (ezt nálunk még vadon is találni a nagyvárosban:D), citrom vagy lime plusz jég.
Bármixer vagyok, de a családi partykon mindig ilyen gagyiból készítem. (Talán Liberte a neve) Jó az nekik....:DDDD
2000 ft-ból nem valószínű hogy kapsz normális rumot.
Angostura egyébként még véletlenül sem kell bele, az meg hogy "vodkából is szokták, mert olcsóbb" a legnagyobb vicc amit hallottam! Lehet csinálni vodkából is valami hasonló löttyöt, de az köszönő viszonyban sem lesz a mojito-val.
Ha kb ennyi nálatok az italkultúra, hogy olcsó legyen, és üssön akkor javaslom az arcszeszt mentával, és lime-al, gondolom azt is mojito-nak hívnátok.
"Bármixer vagyok, de a családi partykon mindig ilyen gagyiból készítem."
Gratulálok, fasza bármixer lehetsz ha még a családodnak is gagyikból keversz italokat!
A kolléga stilusát nem(bármixer)de az ital minőségét megvédeném....
És a lesajnáló hozzászólásokat sem minősitem, csak tudakozódom a termékről ha nem ismerem...
tehát: ezeken a versenyeken nem véletlenül kapott helyezést italunk:
International Wine & Spirit Competition 2014
Rating: Bronze
International Spirits Challenge 2013
Rating: Bronze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!