Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Lányoktól kérdezném. Milyen...

Lányoktól kérdezném. Milyen időközönkét szoktatok nagyon berúgni?

Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 21:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hú már régen volt, legutoljára február tájékán, igaz akkor nagyon úgyhogy azóta nem igazán alkoholizálok max. ilyenek mennek hogy meggyes vagy almás vagy citromos sör, esetleg Bacardi Breezer az is 2-3 hetente.
2012. júl. 7. 13:47
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

2x 1 éven, mikor szülinapom van, meg mikor nincs

76L

Babi néni

2012. júl. 11. 10:26
 13/18 ViaSayers válasza:

Kb. egy éve iszogatok, volt már párszor, hogy berúgtam, az is előfordult néhányszor, hogy másnapos voltam, de az is csak azért, mert nem vagyok hozzászokva az alkoholhoz. Eddig háromszor voltam nagyon részeg: egyszer Szilveszterkor, egyszer a nagyon erős házi bortól, amiről azt hittem, hogy sokkal gyengébb, egyszer pedig valami finom ízű kevert löttytől. Ennyi, de én is emlékszem az estékre, képszakadásom még sosem volt, és nem is szeretnék.

Néha, ha van mit ünnepelni, akkor megiszok barátnőimmel egy sört, vagy pár felest, vagy valamit, de az is csak a levakarhatatlan mosolyom alapozza meg, semmi több.

Szerintem is ronda, ha egy ember a világát se tudja, és artikulálatlanul üvöltözik az utcán - egyszerűen gusztustalan...

2012. júl. 11. 14:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Soha!
2012. júl. 12. 12:54
 15/18 anonim válasza:
100%

Sok kis 13-16 éves kislánynak partyzás a mániája.

Berúgnak, és végigmegy rajtuk az egész város. Ez a menő mostanában.

2012. júl. 12. 14:24
 16/18 anonim válasza:
2-3 havonta. De még soha nem hánytam.
2012. júl. 12. 14:49
 17/18 anonim válasza:
100%
Pfff ezek a vàlaszok... :D Néha a világomat nem tudom az biztos, de nem állok neki üvöltözni az utcán. Ez nem ezen múlik szerintem. Én hót részegen is kulturáltan viselkedek. Ok, hogy a lábamon nem állok, de nem égetem magam. Akkor szépen leülök és mosolygok. Lehet azért, mert bírom a piát, vagy merz nem keverem, de hànyni még SOHA. Másnapos sem voltam, mert nem fekszem le részegen és rengeteg vizet iszom. Bár lehet ez màsnak nem számít nagyon berúgásnak, nekem igen... Képszakadás volt már, meg hazateleportálás is. De barátaim mondták, hogy azt is kultúráltan tettem.
2012. júl. 12. 14:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem kell csodálkozni: osztálytársaim nagy része egy hetet sem bír ki berúgás nélkül. Sajna ez ilyen világ. Én a magam részéről egy korty alkoholt sem ittam még, mert a szagát se bírom.
2012. júl. 13. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!