Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen íze van a fröccsnek?

Milyen íze van a fröccsnek?

Figyelt kérdés
Még sose kóstoltam, finom? Nekem olyan idegen, hogy a bort szódával keverjem
2012. júl. 3. 12:41
1 2
 1/11 Bellington válasza:

Finom, frissítő, ha megfelelő borból csinálják. Csak szódával jó, ásványvízzel nem.

Magyar találmány! :)

2012. júl. 3. 12:52
 2/11 anonim ***** válasza:
nekem nem ízlik 24/L
2012. júl. 3. 12:53
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
Nem magyar találmány, de ezek a romantikus hazugságok édesítik meg az életet... már akinek.
2012. júl. 3. 13:04
 4/11 anonim ***** válasza:
persze hogy finom
2012. júl. 3. 13:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Elképzelni sem tudom, hogy miért nem kóstolod meg, ha érdekel. Nincs bor és szóda a környéken? Nem lehet egy ízt leírni... különben is, minden borból más és más. A legtöbben a rosszabb borokat isszák meg fröccsnek, az igazi jó bort nem rontják el így.
2012. júl. 3. 13:20
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem csak ásványvíz van kéznél, de azzal is jó.
2012. júl. 3. 13:37
 7/11 eszta41 válasza:

Hát szerintem nem vesztettél semmit. Én nem szeretem (a bort sem) Olyan mintha rohadt szőlőlé lenne. De ne hallgass rám, nagyon sokan szeretik és isszák.

Menj be a legközelebbi kocsmába és kérj egy kisfröccsöt!

az 1dl bor - 1dl szóda. Semmi bajod nem lesz tőle.

2012. júl. 3. 13:39
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát ezt így nem lehet megválaszolni. Olyan, mint ha azt kérdeznéd, hogy milyen íze van a csokinak. Melyiknek? Milyennek? Mindegyik más :)

A fröccs lehet irtózatosan rossz ízű, ha olyan borból van, de ugyanakkor lehet jó is. Sajnos, mivel a kisfröccs ára 60-70 forint között stagnál, ezért olyan borból is csinálják, amin még ezekkel az árakkal is profitálnak, magyarul általában elég rossz borokból. Szóval, ha csak nem valami "puccosabb" helyen kérsz, ahol 120-200 at is elkének egy kisfröccsért, akkor nem hiszem, hogy eső benyomásra ízleni fog a kocsmában kapott.

Ugyanakkor ha nem az ízét nézed, hanem egy kellemes hideg nyári "italnak", akkor mindjárt más képet kapsz róla :)

2012. júl. 3. 13:44
 9/11 anonim ***** válasza:

Ez egy elég hülye kérdés.. próbáld ki.. de am. nem rossz. :D

Korod? (mert10 évesen ne próbáld ki..)

2012. júl. 3. 17:50
 10/11 A kérdező kommentje:
18
2012. júl. 3. 18:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!