Itthon vagy Bécsben lehet kapni Hello Kitty-s beck's sört?
Figyelt kérdés
Nem kérek szurkálódó megjegyzéseket. Ilyet keresek, akit zavar, ne válaszoljon kérem.2012. jún. 26. 14:08
1/8 anonim válasza:
Van ilyen hogy hello kittys sör? Majd áruld el hol kaptál végül.
3/8 anonim válasza:
De jó!:) Egyébként én Bécsben nem láttam, pedig mindenképp felfigyeltünk volna rá :)
4/8 anonim válasza:
Sehol, mert kamu. Ilyen sör nem létezik, az a kép Photoshop.
5/8 A kérdező kommentje:
Bécsben még én sem láttam. :S
2012. jún. 26. 20:01
6/8 A kérdező kommentje:
Kedves sz.dani, ha már időt töltesz azzal, hogy válaszolsz, legalább körülnéznél, egyébként semmi értelme a válaszodnak, mert van ilyen sör. Több országban is lehet kapni. Nálunk valószínűleg nem (ezek szerint). Keress rá nyugodtan.
2012. jún. 26. 20:04
7/8 anonim válasza:
#6 Nos, nincsen semmilyen kézzel fogható bizonyíték arról, hogy ilyet valaha is forgalmaztak volna. Az egy dolog, hogy vannak róla cikkek, de a kamu is könnyen terjed.
A Blingee nevű oldallal állította elő valaki elő ezt a béna kamu képet.
Itt a kép a Blingee logóval:
Persze mondhatod, hogy a Blingee logót utólag montírozta rá valaki, de figyeld meg ezt a cikket:
Ez a rózsaszín dizájn valóban létezett, valaki megnyert ezzel egy versenyt, és limitált szériát ki is adtak belőle. Ezek után valaki rá rakott egy Hello Kitty fejet meg egy szívecskét (annyira látszik, hogy kamu kép!), és vagy ő vagy valaki más úgy állította be, hogy ez a sör valóban létezik.
Én csak segíteni akartam, hogy ne kutass utána hiábavalóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!