Attól függ, melyik colára gondolsz.Manapság már van egy csomó gagyi cola.Én inkább az ízét furcsállom, mintha nem lenne már olyan mint valamikor a 70-80-as években volt.
Vagy ott van például a márka üdítő.Tavaly még egész finom íze volt, de amit idén vettünk, olyan pocsék volt, íztelen lötty, mást nem lehet rá mondani.Egyre szarabb a minősége mindennek.Most már többnyire limonádét, teát, iszunk csak, vagy jobb minőségű szörpöket.A többire nem éri meg kidobni a pénzt.
2012. jún. 18. 15:04
2/11 A kérdező kommentje:
a pirosra!:) hát igen,teljesen igazad van!:)
2012. jún. 18. 15:21
3/11 anonim válasza:
nekem a kedvencem a cherry coke nem tudok betelni vele:) Ha nem lenne benne koffein akkor egésznap azt innám,nem éreztem rajta minőségromlást:)
2012. jún. 18. 15:29
4/11 anonim válasza:
a meggymárkához szólok én is. éppen most bontott meg egyet a férjem, a retro héten vette, hát egy rózsaszín
vacak lötty.
emlékszem olyan színe volt, hogy piros bajuszunk lett tőle, annyira fogott.
2012. jún. 18. 15:55
5/11 anonim válasza:
Igen, a cherry coke még egész jó.Van a "piros" coca-cola, meg van a pepsi, meg a cherry coke, ezek elég jók.
A többi kóla, a mindenféle egyéb márkájúak nagyon vacakok.
Régen lehetett rövid ideig kapni vaníliás ízű colát, azt nagyon szerettem.
2012. jún. 18. 15:58
6/11 anonim válasza:
és ki emlékszik a kék pepsire? Kék színű volt a cola,valamelyik nap jutott eszembe:) Tök finom volt és érdekes:)
2012. jún. 18. 16:00
7/11 anonim válasza:
Én emlékszem, a lányom odavolt érte.Én kevésbé, mivel tudom, milyen egészségtelen a kék színezék, az egyik leg károsabb, talán nem véletlen, hogy csak rövid ideig volt kapható.Én nem kóstoltam meg.
2012. jún. 18. 16:34
8/11 anonim válasza:
És ki emlékszik a Pepsi goldra és a Pepsi Cinora előbbi arany színű volt, utóbbi vaniliás, 2006-ban a foci vb alatt árulták őket, azok is finomak voltak. Egyébként én a Pepsi meg a Coca-colán nem vettem észre romlást, de a többi cola többnyire úgy szar ahogy van, jó még talán az American az nem olyan rossz, ja meg a meggymárka, kb. 2 éve sokat ittam, egyik kedvenc üdítőm volt, főleg mikor akciós volt a lidlben 200Ft alatt meg lehetett kapni, na azt nagyon elcseszték, a mostani nem igazán jó, csak vodkával szoktam inni :)
2012. jún. 18. 17:05
9/11 anonim válasza:
goldra emlékszek igen:) Cinora nem,google-ba beírtam de nálam ez kimaradt:)
2012. jún. 18. 17:07
10/11 anonim válasza:
A kólák közül és a Pepsit nem szeretem, csak a citromos fajtájút. A Coca üdítőben észrevettem, hogy az alján a végén sokkal fanyarabb ízű. Az én kedvencem a Queen kóla, habár még nem ittam olyan sokszor, de annak normális íze van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!