Szerintetek, mennyit ér most egy üveg 1988-as egészkörtés, Kecskeméti körtepálinka?
Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 00:16
1/2 anonim válasza:
1988-as nem tudom...:) Nézz körül az oldalon hátha megtalálod. Én nem vagyok nagy alkesz...:DD De 1988 tuti év volt! Akkor születtem.:)
2/2 Phoney válasza:
Szerintem 10-15-nél többet nem kapsz érte, és ez is csak gyűjtőnek/múzeumnak éri meg. Élvezeti értéke is van persze, de csak kb. 3-6 ezer forint. Az összetételt is érdemes megnézni rajta, mármint hogy tiszta gyümölcspárlat vagy finomszesszel vágott pálinka, mert akkoriban még olyan is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!