Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hol lehet abszintot kapni?...

Hol lehet abszintot kapni? Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 23:53
1 2
 1/17 anonim válasza:
94%
Tesco. Nagyon ütős pia. Én egyszer ittam, de többet soha.
2009. júl. 4. 00:01
 2/17 anonim válasza:
94%
Boltot. Italnagyker, de én Tescoban is szoktam látni.
2009. júl. 4. 00:02
 3/17 anonim ***** válasza:
34%
a legundorítóbb pia :S
2009. júl. 4. 00:08
 4/17 anonim ***** válasza:
96%

Hallucinálni szeretnél vagy esetleg a Zöld Tündért látni? :D

Na jó csak viccelek. Aki érti tudja mire gondolok. Amúgy szerintem az összes hipermarketben lehet kapni. Viszont ott olyat nem kapsz ami "elvarázsol" :P

2009. júl. 4. 00:13
 5/17 anonim válasza:
miért olyat hol lahat kapni? és amugy milyen az íze az abszintnek??
2009. júl. 4. 01:07
 6/17 anonim válasza:
Éget kegyetlenül. Egyébként olyat ami hallucinációt okoz már nem lehet kapni,mivel nem gyártják.
2009. júl. 4. 01:18
 7/17 A kérdező kommentje:
igen,azt tudom,hogy az "igazit" már rég betiltották.de arra nem is vágyom...inkább csak az a "gond" hogy nagyon jól bírom a piát,és hallottam,hogy az abszint a legerősebb :D
2009. júl. 4. 01:48
 8/17 anonim ***** válasza:

Igen tényleg elég erős (vagyis sok másik alkoholhoz képest) bár én is nagyon bírom a piát és nekem még egy félüveg abszint sem segített :D (igaz kólával hígítva ittam) Viszont a "jó" kis gagyi kannástól mindig beállok XD vagy ha összevissza keverek minden piát.

Amúgy az abszintnek ánizs íze van, olyan fogkrém szerű, mentolos, de szerintem finom. (fekete vagy fehér ürömből, ánizsból és édesköményből készül)

2009. júl. 4. 02:39
 9/17 anonim ***** válasza:
ízről nem lehet érezni az erejét csak hogy hamar berúgsz tőle :D amúgy egyik kedvenc tömény italom.
2009. júl. 4. 09:22
 10/17 anonim válasza:
Hát nekem is ilyen "problémáim" vannak, de az absint nem segített. Nálam az segít,ha erős piákat keverek és egymás után iszom őket, vagy sok-sok spic rum.
2009. júl. 4. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!