Igaz, hogy ha szívószállal iszunk sört már agy doboz
kiüthet?
Figyelt kérdés
Ha igen miért?
2012. jún. 6. 13:28
1/10 anonim válasza:
Ha közben fél lábon állsz, még gyorsabban üt
2012. jún. 6. 13:31
2/10 anonim válasza:
persze ! nyomd vmi gyökér haverod kezébe kérd meg hoyg tljes eröböl dobjon fejbe vele meglátod hogy hogy ki tud ütni!
2012. jún. 6. 13:36
3/10 Phoney válasza:
Nem. Ez olyanoknál működik, akiknek alapból sok egy doboz sör. Pont ezért jellemzően 14-16 évesek között terjedt el ez a mítosz.
2012. jún. 6. 13:42
4/10 anonim válasza:
A szívószál növeli a dobozos sör alkohol tartalmát? Nem is tudtam. Amúgy ezt csak az hisz el akinek nincs meg a 8 általánosa sem kb.
2012. jún. 6. 13:43
5/10 anonim válasza:
Annyira azért nem hülyeség, hisz az alkohol már a szájban elkezd felszívódni. Egy sörtől nem fogsz fejre állni ezzel a módszerrel, de talán valamivel hamarabb rúgsz be.
2012. jún. 6. 13:55
6/10 Phoney válasza:
Digo: a szénsav növeli a vodka alkoholtartalmát?:P Ehe-ehe.
2012. jún. 6. 13:59
7/10 anonim válasza:
Csak itt a kérdés a szívószál, nem a szénsav, nem tudom feltűnt-e.
2012. jún. 6. 14:32
8/10 Phoney válasza:
Ha nem értenék hozzá, nekem a szénsavas „trükk” pont annyira lenne hihető, mint a szívószálas. Főleg, ha azzal jönnek nekem, hogy ha nem emeli az alkoholtartalmat, akkor nem üt jobban:)
13:55: A szájban felszívódó alkohol (főleg sör esetén) teljesen elhanyagolható. Ahogyan a fülbe (tetszőleges testnyíásba;) dugott vodkás tampon is.
2012. jún. 6. 14:42
9/10 anonim válasza:
Agy doboz nem üthet ki, de még egy doboz sem, csak akkor, ha egy punci vagy, és olyan szarul bírod a piát, hogy már 2 doboz sörtől idegen nyelven beszélsz.
Phoney: Azért az nem igaz, hogy a 14-16 éves korosztályt 1 sör kiüti, mikor elkezdtem inni akkor megütött egy kicsit egy is, de 16 évesen, miután kb. 5-6 sörözésen túl voltam simán bevertem 4 sört egy óra alatt, és csak éppen hogy jól éreztem magam:)
2012. jún. 6. 19:50
10/10 anonim válasza:
"az alkohol már a szájban elkezd felszívódni"
mert ha nem szívószállal iszod, akkor hol kezd el felszívódni???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!