Ti hány évesen rúgtatok be először?
Figyelt kérdés
Mostani kort és nemet is írjatok, köszi.2012. jún. 4. 19:31
12/30 anonim válasza:
17 évesen szilveszterkor ittam először annyi alkoholt, hogy becsíptem tőle, de csak kicsit szédültem és fáradt lettem, ennyi. Részeg még nem voltam, nem is leszek.
22/l
15/30 anonim válasza:
16 eves koromban ittam annyit egy lagziban h azt masnap is megereztem de megfogadtam h csak akkor rugok be ha valami nagyobb unnep van de akkor is mersekelve de maskulonben semmikeppen max egy pohar sor vagy bor jol esik egy jo laktatos kaja utan
16/30 anonim válasza:
2 évesen véletlenül beleittam anyu martinijába akkor rúgtam be először 17/F
17/30 anonim válasza:
19.
Akkoriban még nem siettük el... :)
35F
18/30 anonim válasza:
15 évesen..de nem olyan vészesen. most 16/l :)
19/30 anonim válasza:
15 évesen. most 20/L vagyok és szoktam inni, ha bulizni megyek
20/30 anonim válasza:
15 évesen szilveszterkor elég csúnyán, azóta csak akkor iszom ha buli van, koncert, meccs, stb átlagosan kb hetente egyszer, de nagyobb mennyiséget csak ritkábban. 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!