Terhesen ihatok 2 üveg sört egy nap?
Figyelt kérdés
A párommal elég gyakran bulizunk és a bulin a pia is megjelenik.2012. máj. 24. 16:42
11/21 A kérdező kommentje:
Miért hülyéskednék és mivel?
2012. máj. 24. 17:06
12/21 anonim válasza:
Remélem csak provokálni akarod a népet ezzel a kérdéssel. Bulizni? Egy terhes nő nem való buliba, pia, cigifüst, és még ki tudja mi...Attól, hogy nincs benne sok alkohol, 2 üveg sok. Az orvosok a vörösbort ajánlják, de abból is csak ritkán 1! pohár. Se cigi, se sör, se semmi, ami árthat a babának. Ha meg bulizhatnékod van még, ott az abortusz.(nem vagyok abortuszpárti, de néha jobb a gyereknek, ha meg sem születik...)
13/21 anonim válasza:
nem kéne,minek neked gyerek ha még bulizhatnékod van? a helyedben én még bulizgatnék pár évig és majd utána lenne gyerekem
14/21 anonim válasza:
Nem kéne innod, de még buliznod se várandósan. Jól mondták előttem, ilyen nőnek még nem való gyerek, majd akkor vállalj babát, ha megkomolyodsz.
15/21 anonim válasza:
De most komolyan, hány éves vagy, 15?
16/21 A kérdező kommentje:
23
2012. máj. 24. 17:19
17/21 anonim válasza:
Hát neked is jó későn nőhet be a fejed lágya. Nem nőttél még ki az állandó buliból meg ivásból?? 22 vagyok és még csak terhes sem, mégis rég kinőttem az ilyen dolgokból. Minek neked az a gyerek?
18/21 anonim válasza:
Fogadjunk becsúszott, vagy Kamu kérdés.
Terhesen nem szabad alkoholt inni, egy cseppet sem, na meg dohányozni sem szabad.
19/21 PONYlow válasza:
1 kortyot se ihatsz..de könyörgöm. .ezt még a kisgyerekek is tudják.. csak akkor nem tudják ha az annyuk ivott amikor terhes volt: )
20/21 anonim válasza:
Több felelősséget az Isten szerelmére!Inkább gyümölcslevet igyál vagy ilyesmiket,ebben a pár hónapban kibírod nem?
Egyébként nem feltétlenül károsodik a magzat?Mozart szülei alkoholisták voltak pl.De ez ne bíztasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!