Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan kell a sört normálisan...

Hogyan kell a sört normálisan az üvegből pohárba tölteni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 21:13
 1/7 anonim válasza:
73%
Jó alaposan felrázod, aztán kinyitod és kiöntöd 1 pohárba, ilyen egyszerű.
2009. jún. 23. 21:22
 2/7 anonim válasza:
100%
megdöntöd a poharat is majdnem annyira mint az üveget,így a hab alá megy a sör..nekem bejött..pultos voltam egy sörözőben..:):)
2009. jún. 23. 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Előző! :D

Én úgy szoktam, hogy megdöntöm a poharat és lassan engedem bele a sőrt, hogy ne legyen olyan habos. De ha te szereted habosan, akkor fogod és beleöntöd mint egy üdítőt!

2009. jún. 23. 21:26
 4/7 anonim válasza:
78%
Nem kell azt felrázni csak ugy kell a pohárba tölteni hogy a szélén öntöd és ne habosodjon fel nagyon!
2009. jún. 23. 21:28
 5/7 anonim ***** válasza:
nálam bevált módszer hogy hideg vízzel kiöblítem a poharat és utána öntök bele sört és néha annyira jól sikerül hogy egy csepp hab sincs benne
2009. aug. 13. 10:58
 6/7 anonim ***** válasza:

A hideg kiöblített pohár tényleg csökkenti a habzást,

Esetleg próbálkozhatsz azzal hogy az állított pohár távolabbi falának nyomod az üveget, így is az oldalán folyik le mintha döntenéd a poharat csak egy kicsit jobban néz ki sztem :D

2009. szept. 26. 23:49
 7/7 anonim válasza:
Eredetileg a jó csapolási módszer hogy 45 fokban megdöntöd a poharat és úgy öntöd bele hogy végülis minél kevésbé legyen meredek az öntés a pohár falára, majd a vége felé felállítod a poharat és így elvileg pont jó mennyiségű hab keletkezik (ami még gusztusos) merthát elég hülyén néz ki ha 50% hab van a pohárban :D (jah és ha nem lenne tiszta nézz sörreklámot :D)
2010. aug. 3. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!