Próbáltátok már a "szivacsfelest"?
Figyelt kérdés
Tulajdonképpen pár tíz forintért árulják nálunk egy kocsmában. Feltörlik a piákat egy szivaccsal, majd belefacsarják egy felespohárba. Hajléktalanok kedvence. Esetleg vélemények róla? Én még egyszer sem mertem kipróbálni...2012. máj. 3. 19:44
1/8 A kérdező kommentje:
*a nap vége fele letörlik a kilögybölt piákat a pultról, és azt facsarják bele. Bocsánat ha érthetetlenül írtam a kérdést.
2012. máj. 3. 19:45
2/8 anonim válasza:
spongyabob már biztos próbálta, én még nem
3/8 anonim válasza:
Ez gusztustalan, már ha valóban van ilyen, és nem kamu kérdés..... gondolom a kocsma színvonala is olyan lehet, ha a célcsoportjuk a lecsúszott alkoholisták és a csövesek. Éljen a HACCP!
4/8 Phoney válasza:
Jobb helyen a mosogatólevet kiöntik.
Azt hittem, annál nincs lejjebb, hogy valaki megissza az idegenek poharában maradt cseppeket.
5/8 anonim válasza:
ez nem kamu erről én is hallottam már XD bár errefelé nem szivacsfelesnek" hívják hanem valami másnak de most nem jut eszembe. szerencsére még nem voltam olyan helyen ahol ilyet adnak és nem is próbáltam és nem is tervezem...
6/8 anonim válasza:
undorító, még így olvasásra is :/
7/8 anonim válasza:
Ilyenről halottam már én is, csak itt pultosnak hívják. Ugye a bor, a rövid, meg minden ami kiloccsan a pultra, azt feltörik, innen a név eredete.
8/8 mustafa33 válasza:
Az asztali bor is azért asztali :)))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!