Milyen íze van a yagermeisternek? Meg a royal vodkának?
Jägermeister
Gyógynövény íze. A vodka íztelen.
A royal vodka csak szeretne ízetlen lenni.... a körömlakklemosó vidám aromája elegyedik az ideálisnál jóval nyersebb és erősebb, semmi máshoz nem hasonlítható „vodkaízzel”.
A Jäger erősen kesernyés-fűszeres, amit főleg a hozzákevert cukor édessége ellensúlyoz.
Gondolom itt a kérdező nem összehasonlítani akarja, és az alapján eldönteni, hogy mit is inna.
A Jäger, ahogy a többiek is írták, gyógynövényes, likőr felé hajló ital. Hasonló, bár össze nem vethető egymással, mint az Unicum, Hubertus és társai. (Csak a kategóriát akartam meghatározni, nem minősíteni egyiket sem.) A vodkával én úgy vagyok, hogy régen szerettem. Bár nem tudom, miért. Ma nem vagyok nagy vodkafogyasztó. Egy viszont ízlik: a Lidlben lehet kapni a Putinoff vodkát. A leírás szerint 3-szor párolták. Időnként 1000 Ft körüli akcióban van a 7 decis, de alapárban sem rossz. Ez az egy vodka, amiből inni tudok. Más vodkaivó (nem kommerszet isznak) is megerősítette a véleményem.
Szia!
A jagernek leginkább olyan íze van, mint gyermekkorom egyik kedvenc gyógyszerének, az erigonnak. :-)
Édesanyám azt is jól eldugta előlem, nehogy megigyam az egészet egyszerre. Minő meglepetés : a jager a kedvenc italom. :-)
A royal vodkának sajnos tényleg körömlakklemosó íze van. :-((
A Jägermesiter-nek tényleg olyan íze van, mint a régi kanalas gyógyszereknek. :D
Vodkának meg "se íze, se bűze". :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!