Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen íze van a yagermeistern...

Milyen íze van a yagermeisternek? Meg a royal vodkának?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 22:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
25%

Jägermeister

Gyógynövény íze. A vodka íztelen.

2012. ápr. 16. 22:33
 2/12 Phoney ***** válasza:
93%

A royal vodka csak szeretne ízetlen lenni.... a körömlakklemosó vidám aromája elegyedik az ideálisnál jóval nyersebb és erősebb, semmi máshoz nem hasonlítható „vodkaízzel”.

A Jäger erősen kesernyés-fűszeres, amit főleg a hozzákevert cukor édessége ellensúlyoz.

2012. ápr. 16. 22:38
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
a jägermeister qrva jó.
2012. ápr. 16. 23:34
 4/12 anonim ***** válasza:
A Jägermeister a kedvenc piám. Enyhén kesernyés ízű, de inkább édeskés, és a legjobb ha hidegen fogyasztod, benne jégkockával.A Royal vodka meg sem közelíti a Jägert. Számomra nem olyan rossz ez sem, ittam már sokkal rosszabb "teknokol" ízű vodkát is, de nem éri meg, hasonló áron, vagy még olcsóbban ott a Kalinka, ami már egy sokkal kellemesebb ízt nyújt, de nem lehet pontosan megfogalmazni, hogy milyet, mert se nem édes, se nem keserű, csak erős, és olyan kellemes. Bár ha igazán jó vodkát akarsz akkor az a Smirnoffnál, és a Finlandiánál kezdődik, de a Kalinka sem rossz, az árához képast.
2012. ápr. 17. 14:44
 5/12 Kolbászgyár válasza:
Pár vödör whiskey után már egészen kellemes. <3 :D
2012. ápr. 18. 07:12
 6/12 anonim ***** válasza:
A Jägert magában kell inni, gyógynövény+alkohol ízű ital, a vodkát meg általában valamivel együtt szokták inni. Pl. vodka-narancs-ban nagyon nem is lehet érezni a vodka ízt.
2012. ápr. 18. 15:32
 7/12 anonim ***** válasza:

Gondolom itt a kérdező nem összehasonlítani akarja, és az alapján eldönteni, hogy mit is inna.

A Jäger, ahogy a többiek is írták, gyógynövényes, likőr felé hajló ital. Hasonló, bár össze nem vethető egymással, mint az Unicum, Hubertus és társai. (Csak a kategóriát akartam meghatározni, nem minősíteni egyiket sem.) A vodkával én úgy vagyok, hogy régen szerettem. Bár nem tudom, miért. Ma nem vagyok nagy vodkafogyasztó. Egy viszont ízlik: a Lidlben lehet kapni a Putinoff vodkát. A leírás szerint 3-szor párolták. Időnként 1000 Ft körüli akcióban van a 7 decis, de alapárban sem rossz. Ez az egy vodka, amiből inni tudok. Más vodkaivó (nem kommerszet isznak) is megerősítette a véleményem.

2012. ápr. 20. 05:55
 8/12 Manka68 válasza:

Szia!

A jagernek leginkább olyan íze van, mint gyermekkorom egyik kedvenc gyógyszerének, az erigonnak. :-)

Édesanyám azt is jól eldugta előlem, nehogy megigyam az egészet egyszerre. Minő meglepetés : a jager a kedvenc italom. :-)

A royal vodkának sajnos tényleg körömlakklemosó íze van. :-((

2012. ápr. 20. 16:38
 9/12 anonim válasza:

A Jägermesiter-nek tényleg olyan íze van, mint a régi kanalas gyógyszereknek. :D

Vodkának meg "se íze, se bűze". :)

2012. ápr. 21. 08:32
 10/12 gabor9 ***** válasza:
100%
A Jäger a legjobb pia, keserű, gyógynövényekből rengeteg van benne. A Royal pedig szimplán alkohol ízű, ahogy a vodkák. Mindkét pia okozott már egy két kellemes estét:) Jägert ajánlom!
2012. ápr. 21. 23:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!