Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » El mentem a disco-ba és...

El mentem a disco-ba és előtte meg ittam majdnem 1 liter energia italt, rá úgy 4-5 dl bort és én rosszul lettem.! A következők történtek: Nem tudtam aludni, rázott a hideg, a szivem majd ki ugrott a helyéről, . A kérdés az mitől lehetett ez?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 11:01
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
xD
2012. ápr. 9. 13:37
 12/18 anonim ***** válasza:
Kevés bort ittál, 2-3 üveggel azért illik betolni.
2012. ápr. 10. 00:02
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
szerintem az energiaital hétköznapi fogyasztásáról mindenképp szokjál le, vagy ha még nem szoktál rá akkor ne is tedd, mert én kb. 3 évig toltam heti 2-10 dobozzal, és most szívbeteg vagyok tőle, ha iszok 1-et akkor fáj a szívem kb. 6 óra múlva elmúlik, majd 2 nappal később újra fáj, mert követeli a következő adagot. Szóval szerintem tényleg csak ha buli van, de buliba is csak 1-et főleg ha 13 vagy. Én bulikba többnyire sok alkoholt átlagban 2-3 sört + 5-7 felest, esetleg még egy kis bort is, és maximum 2 energiaitalt, de többnyire 1-et csak akkor 2-őt ha monstert iszok, mert abból fél litres az alapkiszerelés, és az dupla:D
2012. ápr. 10. 08:33
 14/18 A kérdező kommentje:
Örülök hogy van aki normális választ is tud adni nem csak fikázást!!!
2012. ápr. 10. 14:16
 15/18 anonim ***** válasza:
47%
Milyen discoba engednek be 13 éves csicskákat?-.-
2012. ápr. 11. 19:27
 16/18 anonim ***** válasza:
He, ha leírod, hogy mi mindent vedeltél, akkor min csodálkozol? Szerintem maradj az anyatejnél.
2012. ápr. 12. 12:49
 17/18 anonim válasza:
77%

"Örülök hogy van aki normális választ is tud adni nem csak fikázást!!!"

az egyetlen ilyen is annyira gyökér volt, hogy beteg lett a hülyeségétől

ennyiből fel lehet fogni, hogy nem nagyon lehet rád mást mondani

am szerintem is a cigitől lettél rosszul te b***m állat

d*gölj meg

2012. ápr. 30. 00:11
 18/18 anonim válasza:

én nem akarok semmi csúnyát irni a kérdezönek,ö élete,de ezt már 13 évesen elkezdeni eldobom az agyam,én elöször 16-17 évesen itta boroskolát s jaj de elvoltam,mostmeg 11-13 évesek úgy vedelnek mint az alkoholisták s csoda h nem állt le a szived!

nem beszólni akarok,de ezt ha igy folytatod,úgy jársz mint a másik kommentelő,akinek a szive szivta meg.....

majd ha elmultál min 16 akkor igyál akkor is max heti egyszer,de igy csak tönkreteszed a májad,a szived s úgy mindened!Lehet azt hiszed h jaj de jó a buli,de nem félsz h x évesen majd megbánod ezt a fene nagy party-ivászatot,mert tök beteges leszel,az immurendszered meg a béke feneke alatt?

25/L

2012. jún. 23. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!