El mentem a disco-ba és előtte meg ittam majdnem 1 liter energia italt, rá úgy 4-5 dl bort és én rosszul lettem.! A következők történtek: Nem tudtam aludni, rázott a hideg, a szivem majd ki ugrott a helyéről, . A kérdés az mitől lehetett ez?
"Örülök hogy van aki normális választ is tud adni nem csak fikázást!!!"
az egyetlen ilyen is annyira gyökér volt, hogy beteg lett a hülyeségétől
ennyiből fel lehet fogni, hogy nem nagyon lehet rád mást mondani
am szerintem is a cigitől lettél rosszul te b***m állat
d*gölj meg
én nem akarok semmi csúnyát irni a kérdezönek,ö élete,de ezt már 13 évesen elkezdeni eldobom az agyam,én elöször 16-17 évesen itta boroskolát s jaj de elvoltam,mostmeg 11-13 évesek úgy vedelnek mint az alkoholisták s csoda h nem állt le a szived!
nem beszólni akarok,de ezt ha igy folytatod,úgy jársz mint a másik kommentelő,akinek a szive szivta meg.....
majd ha elmultál min 16 akkor igyál akkor is max heti egyszer,de igy csak tönkreteszed a májad,a szived s úgy mindened!Lehet azt hiszed h jaj de jó a buli,de nem félsz h x évesen majd megbánod ezt a fene nagy party-ivászatot,mert tök beteges leszel,az immurendszered meg a béke feneke alatt?
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!