Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Fütyülős mézes feketecsereszny...

Gabor9 kérdése:

Fütyülős mézes feketecseresznyéről vélemény?

Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 15:35
 1/10 anonim ***** válasza:
jajj ne, nekem nem ízlett. inkább málnás :)
2012. márc. 26. 15:50
 2/10 anonim ***** válasza:
Mitől fütyülős, a te fütyülősöd?
2012. márc. 26. 16:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem egyáltalán nem ízlenek a "Fütyülős Mézes" termékek, műízű mind! ezek nem pálinkák, hanem ízesített szeszek, közük nincsen a "Fütyülős Pálinkához", ami nagyon finom és persze jóval drágább is. a "Fütyülős Ágyas" megint csak nagy királyság!
2012. márc. 26. 16:05
 4/10 anonim ***** válasza:

nekem fütyülős mézes ágyas f.cseresznyém van de pfej.

első voltam.

2012. márc. 26. 16:20
 5/10 anonim ***** válasza:
45%

16,04 vagyok!

Kóstold meg egyszer a valódi "Fütyülős Kecskeméti Barackpálinkát". Azért nevezték el fütyülősnek, mert aki ivott belőle, az megszólalni sem tudott, (olyan erős) csak fütyült tőle, mint a csípős, erős paprikától szokás.

Azért kérdeztem, hogy a fütyülős mézes mitől lett fütyülős?

2012. márc. 26. 16:39
 6/10 Phoney ***** válasza:

Attól lett, hogy a Zwack levédette márkanévként. Ez a neve, nincs mit tenni.

És pont ezért mások nem áruknak Fütyülős néven semmitse, szóval érdekelne, hol láttál te „Fütyülős Kecskeméti Barackpálinkát” a múzeumon kívül.

2012. márc. 26. 16:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Amikor Zwack még a mesében sem volt, akkor láttam a boltban. Mit gondolsz, Zwack találta fel? Nem, neki volt annyi pénze, hogy ezt a Hungarocumot ő védesse le! De az már annak előtte is létezett!
2012. márc. 26. 16:51
 8/10 anonim ***** válasza:

16.04, semmi köze a fütyülős elnevezésnek ahhoz, hogy mennyire rúgtak be tőle. Az üveg miatt kapta a nevét, a hosszú nyakú üveg fütyül.

Valóban, ezek nem pálinkák, de azt hiszem, nem is ez volt a kérdés. Én a bodzára lennék kiváncsi, szerintem az jó lehet, a feketecseresznyét nem is akarom megkóstolni, valahogy nem tudom elképzelni, milyen lehet.

2012. márc. 26. 17:16
 9/10 Phoney ***** válasza:
100%

16:51 Tisztában vagyok vele, szerinted minek emlegetem a múzeumot?

Továbbra sem változtat azon, hogy

1) lepirítod a kérdezőt, amiért a saját márkanevén mert nevezni egy italt

2) olyan italt ajánlgatsz neki, ami ki tudja mióta megszűnt.

Ha már ennyire vágod a témát, talán ajánlhatnál létező minőségi pálinkát neki, teszemazt Márton és Lányait, Bestillót, Márkházit, tudomisén. Egyébként rég rossz, ha egy pálinka attól „jó”, hogy nem tud az ember megszólalni utána, dehát amit az ember egyszer megszeretett, ugye...

Amúgy mi vagy te, Hegylakó, mert a Zwack 1860-ban alapult;)

2012. márc. 26. 17:58
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát Phoney ezt rendesen elintézted. Respect:-)
2012. márc. 26. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!