Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi a legjobb praktika, hogy...

Mi a legjobb praktika, hogy ne legyek másnapos?

Figyelt kérdés
Igyak sokat , vagy egyek?
2009. jún. 14. 12:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
98%

Szia!

A Spektrumon volt egy műsor (Hitek és tévhitek az egészségel kapcsolatban), ahol a másnaposság elleni "módszereket" tesztelték. A következők váltak be a tesztalanyokon:

- minden pohár alkohol után 1 pohár vizet kell inni (dehidratáltság ellen)

- lefekvés előtt gyulladáscsökkentőt (talán aszpirint(ó) vett be az egyik tesztalany

Erre a kettőre emlékszem biztosan, a többire nem. Pedig 5 tesztalany volt, és 3 hatásos módszer.

Üdv!

2009. jún. 14. 15:10
 12/16 anonim válasza:
89%

Ne igyál!:D

Legjobb, ki kéne próbálnod!:D

2009. jún. 14. 15:34
 13/16 anonim ***** válasza:
96%

Volt egy ismerősöm.Ő, ha tudta,hogy valahol innia kell,mindig megevett indulás előtt egy kanál zsírt,vagy szalonnát kenyér nélkül.Valóban nem rúgott be,igaz,hogy nem is ivott sokat.

Másnaposság ellen pedig régen savanyúkáposztából készült levest ettek.

2009. jún. 14. 15:54
 14/16 anonim ***** válasza:
93%
Én most a saját tapasztalatomat írom le. Nekem mindig az válik be hogy mielőtt még elmennék bulizni beteszek egy fél literes bubimentes á.vizet a hűtőbe hogy jó hideg legyen aztán amikor hazajövök akkor megiszom azt mind és még eszek egy két falat kenyeret.:D Lehet furán hangzik de kenyér nélkül állandóan pisilnem kellett, kenyérrel meg csak reggel:D
2009. jún. 14. 16:24
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

-Ne keverd az italokat,egyfélét igyál,töményet lehetőleg ne(a bor a legjobb ilyen szempontból)

-Egyél lefekvés előtt,és ivás alatt is amennyit bírsz

-Igyál sok vizet lefekvés előtt,ébredés után még többet

-Egy jó fürdő enyhíti a tüneteket

-A fizikai terhelés is segíthet

-A görögdinnye a legjobb szer a másnapra,és vizet is ad

-Egy-két sört megihatsz,de többet ne,mert még rosszabb lesz a másnaposság

2009. jún. 15. 01:04
 16/16 anonim válasza:
Az utolsó, aki szerint inkább bort igyal tömény helyett egy marha. Bortól vagy a legmásnaposabb. Ha már berúgtál minel többet kell enni, plusz sok víz és fájdalomcsillapító. Bár reggelre sem leszel tünetmentes, da valamennyit csillapít. Én másnap egy nagy tál húslevest (ha van) eszek, az tenyleg mkntha segítene. A citromos víz is egy baromság. A cukros vizet nem próbáltam még.
2018. aug. 11. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!