Hogy kell inni a piákat?
háát XD
megfogod a kis poharkát ,szád elé teszed és beleöntöd.utánna meg lenyeled :] ha sokszor ismétled,talán fel is jön XD
Lecsavarod a kupakját, és meghúzod...
Whisky-t jéggel, kóla tilos!
Rumot magában, rum-kólát jéggel és citrommal.
Tequila-t: sót nyalintasz a kezedről, meghúzod a piát, aztán ráharapsz a citromra (Silver)
Martinit olivával, ízlés szerint rázva vagy keverve.
Gin-t tonikkal.
Vodkát lehet keverni narancslével (Fanta felejtős), van olcsó Bloody Mary: 50 ft-os paradicsomkonzervvel elkevered, megborsozod. Szétüt!
Pálinkát, Jägert, abszintot, Metaxát, Ouzo-t húzóra, Bailey's meg hasonló finom piákat lassan, ízlelgetve.
22:19 kb jól írta, viszont vodkát NEM szabad keverni SEMMIVEL, maximum ha nem bírod akkor elsőt-másodikat kíséred valamivel. de ha összekotyvasztod vmi narancsal az nagyon elrontja. mogyoró v chips viszont jól esik mellé.
de paradicsomlével persze lehet keverni, mert az már bloody mary :)
én sokféle képpen variáltam már és nagyon jók;)
nézzük csak.
vodka: fantával, és lime lével is fincsi:)
akkor..gin colával na az is jo:D
ömm..fütyülős narancs juiceval:)
martini..cappy multi:D bár azt magába szokták inni de finom igy is:)) kedvenc italom.
pezsgő magában. ez alap. de van a vörös boros ízű nemtom már h meik pezsgő na de az colával elképesztően jó! vagy simán pezsgő és red bull v bármien más energia ital:).
a whisky-pedig nagyon huzos. szal cola sztem nem gáz ugyis fini:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!