Kedvenc söröd?
Figyelt kérdés
2009. jún. 8. 20:43
31/54 anonim válasza:
Most nem értem mért kellett lepontozni... ha te azt nem szereted, te bajod, de ez az én véleményem... :S
32/54 anonim válasza:
arany ászok, borsodi, soproni, carlsberg, heineken, gösser.
33/54 anonim válasza:
Pilseni
Borostyán (félbarnákból)
Magyar: Arany Ászok.
34/54 anonim válasza:
Ááá senki sincs igazi magyar melósember:D:D
KŐBÁNYAI A LEGJOBB!!!
Amúgy még Arany ászok, Borsodi, aranyfácán
A soproninak elég hülye íze van.Annál rosszabb sört sohase ittam pedig már nagyon sokat kóstoltam,
38/54 anonim válasza:
Na az még egy gagyi sör.
A Spaten :D
40/54 anonim válasza:
06-27 23:39 - Szerintem meg igenis jó sör a Spaten, mert van egy olyan kellemes kesernyés utó- és mellékíze, amit idáig más sörökben nem találtam meg. Én pont ezt szeretem egy sörben, ha van egy markáns keserűsége.
De kíváncsi vagyok, hogy szerinted miért gagyi a Spaten? Légy szíves fejtsd ki bővebben, mert kíváncsi vagyok a véleményedre (a "Mert csak" és a "Mert nekem nem ízlik"-féle válaszoktól tekintsünk el, ha lehet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!